#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε μέχρις εσχάτων στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» στον αγώνα ρεβάνς με τον Άγιαξ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο εν τέλει ηττήθηκε με 3-2 σκορ από τους Ολλανδούς και αποκλείστηκε από τα πλέι οφ, όπως θα είδατε και στον αγώνα που σας έδωσε το MATI GR σε livestreaming.

Οι ελλείψεις των Βιερίνια, Μαουρίτσιο κυρίως, αλλά και του Βέρμπλουμ, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς, στην συνοχή του παιχνιδιού του Δικέφαλου... 

Στο 23ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πάγωσε τη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», ανοίγοντας το σκορ με τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής και νίκησε τον Ονάνα.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ του Άγιαξ σε σπρώξιμο του Ελ Καντουρί στον Νέρες, ωστόσο ο Πασχαλάκης απέκρουσε την μπάλα, μετά την εκτέλεση του Τάντιτς, κρατώντας το 1-0.

Πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια ο Αίαντας κέρδισε ακόμη ένα πέναλτι αυτή τη φορά για χέρι του Μπίσεσβαρ μέσα στην περιοχή. Την μπάλα στην άσπρη βούλα έστησε και πάλι ο Τάντιτς, ο οποίος αυτή τη φορά νίκησε τον Πασχαλάκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 79ο λεπτό το συγκρότημα του Τεν Χαγκ έκανε την ολική ανατροπή, παίρνοντας το προβάδισμα με κεφαλιά του Ταλιαφίκο, ο οποίος ήταν αφύλακτος μέσα στην περιοχή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο διαιτητής του αγώνα έδωσε και... τρίτο πέναλτι στους γηπεδούχους για μαρκάρισμα στον Ταλιαφίκο στην περιοχή, με την απόφασή του πάντως να είναι αρκετά αυστηρή, θυμίζοντας "παράγκα", μιας και στην ίδια φάση, στο ίδιο σημείο μάλιστα, έγινε και επιθετικό φάουλ... Αλλά ο διαιτητής όλως περιέργως προτίμησε να δώσει το πέναλτι...


Ο Τάντιτς στο 85' σκόραρε και πάλι από τα 11 βήματα, κάνοντας το 3-1 για τον Άγιαξ, με τον Μπίσεσβαρ να μειώνει σε 3-2 στις καθυστερήσεις του ματς για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος νωρίτερα είχε δοκάρι σε σουτ του Άκπομ.

Άγιαξ-ΠΑΟΚ 3-2


Γκολ: 23', 90+3' Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ), 43', 85' πεν. Τάντιτς (Άγιαξ), 79' Ταλιαφίκο (ΠΑΟΚ)


Κίτρινες: Μαρτίνες (Άγιαξ), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Ελ Καντουρί (ΠΑΟΚ), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Ντεστ (Άγιαξ), Γιαννούλης (ΠΑΟΚ)

Άγιαξ: Ονανά, Μαζραουί, Φέλτμαν, Λισάντρο Μαρτίνες, Ταγλιαφίκο, Φαν ντε Μπέεκ, Μπλιντ, Μάριν (46' Ντεστ), Ζιγές, Τάντιτς, Νέρες (78' Χούντελααρ)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης – Ζαμπά (71' Λημνιός), Εσίτι (82' Μίσιτς), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ – Πέλκας (64' Σφιντέρσκι), Άκπομ

Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...