#
21-3-2019
loading...

Το χουμε ξαναπεί... Τύφλα να χει ο Γκέμπελς με την προπαγάνδα του.

Επιμένουν οι του ΣΥΡΙΖΑ να λένε ότι... έσωσαν την Μακεδονία, με το επιχείρημα ότι "όλες οι χώρες ως Μακεδονία τους είχαν αναγνωρίσει".
Δεν λένε όμως, ότι η αναγνώριση αυτή ήταν διμερής και όχι στα πλαίσια του ΟΗΕ, όπου τα Σκόπια ήταν μια "NO NAME COUNTRY" (Χώρα χωρίς όνομα) και ότι το FYROM ήταν απλά ένα προσωρινό διακριτικό και όχι όνομα.

Επιπλέον, Όλοι αυτοί που δήθεν τους αναγνώρισαν ως μακεδόνες, το έκαναν μόνο και μόνο για μπίζνες και όχι ότι θεωρούσαν ότι είναι απόγονοι ή κληρονόμοι του Φίλιππου και του Μ. Αλεξάνδρου. Όλοι ξέρουν και αποδέχονται ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα.

Να πάμε όμως στο ρεζουμέ...
Σίγουρα σ' αυτήν την προδοσία δεν έχει ευθύνη μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός, -ο ΣΥΡΙΖΑ-, απλά το απόλαυσε κιόλας, όπως ο ίδιος μας λέει, λόγω ιδεολογίας. Ευθύνονται και οι προηγούμενοι, που στην όποια διμερή αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία από άλλη χώρα, δεν "πάτησαν πόδι". Αν η Ελλάδα έλεγε, "Αν τους αναγνωρίσετε, τότε ξεχάστε μας εμάς από κάθε συνεργασία ή συναλλαγή", πείτε μου εσείς ποια χώρα θα προτιμούσε τους ανύπαρκτους Σκοπιανούς από εμάς. Κανείς.


Το ότι δεν "πάτησε πόδι" η Ελλάδα, έχει παλιά αίτια. 
Είναι διότι έχει ενταχθεί από την σύσταση της ακόμα (μετά την δολοφονία Καποδίστρια), ως εργαλείο αυτών που διαμορφώνουν πολιτική ανά τον κόσμο και δεν δικαιούται να έχει λόγο σε τίποτα. Ακόμα και στα του οίκου της.
 Οι πολιτικοί στην Ελλάδα, επαναπαύτηκαν στις καρέκλες τους που τις στήριζαν ξένοι μια ζωή και δεν φρόντισαν να οργανώσουν έτσι τους Έλληνες, ώστε κάποια στιγμή να απεγκλωβιστούν από τον "ξένο δάκτυλο".
Και αυτός ο δάκτυλος, έχει σχέδια για την περιοχή της Μακεδονίας και όχι μόνο. Δείτε εδώ σχετικά.

Το ότι η Ελλάδα δεν χρησιμοποίησε τα όπλα που είχε στην διάθεση της, αλλά και τα όπλα που της έδιναν ένα σωρό άνθρωποι της σκοπιανής ελίτ με τις "αντιμακεδονικές" δηλώσεις τους αποδεικνύεται και από την παρακάτω φωτό. (Εννοείται πως όλοι έχουμε δει και το βίντεο με τον Γκλιγκόρωφ να παραδέχεται πως δεν έχουν σχέση με την Μακεδονία οι σκοπιανοί)

Ας μην μας περνιούνται και για σωτήρες λοιπόν οι του ΣΥΡΙΖΑ, διότι ευκόλως αποδεικνύεται ότι είναι κι αυτοί τσιράκια του "ξένου δάκτυλου", φασίστες, και τίποτε άλλο. 
Απλώς, οι προηγούμενοι είχαν ως ρόλο να αποχαυνώνουν τους Έλληνες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως ρόλο να τους αποτελειώσει. - MATI GR


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...