#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Το τρίτο διήμερο του 8ου FORUM Ελληνικής Κεραμικής θα συνεχιστεί αυτό το σαββατοκύριακο στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής, στο Μαρούσι.
Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, την παρουσίαση θα αναλάβει ο Βαγγέλης Ανετόπουλος από το Βόλο. Με οικογενειακή ιστορία στην κεραμική από το 1790 στην Νάξο και από το 1885 στο Βόλο, θα κάνει μία ιστορική αναδρομή στην κεραμική, της οικογένειας του και του ιδίου έως σήμερα, και την ίδρυση του Διεθνούς Κέντρου Κεραμικής και του Μουσείου στο Μαλάκι Πηλίου. Η παρουσίαση θα πλαισιωθεί με ψηφιακό υλικό και στο τέλος θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.  (Προσέλευση 13:30΄)

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ώρα 13:30, η Σταματία Βαθιώτη, η οποία είναι 3η γενιά κεραμίστρια και αγγειοπλάστρια απο το Καρλόβασι Σάμου και ασχολείται με την παραδοσιακή κεραμεική και την νέα Λαϊκή Τέχνη, θα μας ταξιδέψει στην Σαμιώτικη κεραμική μέσα από την οικογενειακή παράδοση.

Την παρουσίαση θα προλογήσει ο κ. Ντίνος Κόγιας, Δικηγόρος - Ερευνητής του Δικτύου Νεότερης Κεραμικής και η κόρη της Εμμανουέλα κεραμίστρια 4ης γενιάς, μέσα από ψηφιακό υλικό και προφορικό λόγο. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις. (Προσέλευση 13:00΄)

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες, μπορούν να δουν τα έργα της 57ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής, την αφιερωματική Έκθεση στον κεραμίστα KRISIKO και τα Μόνιμα Εκθετήρια Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής όπου μπορούν να διαλέξουν κεραμικά από τα χιλιάδες διαφορετικά είδη και σχέδια.

Ελεύθερα Εργαστήρια Κεραμικής

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και Κυριακή 15 Δεκέμβρη από τις 17:00 -20:00
Στον πολυχώρο The House of Ceramic Art και παράλληλα με την 57η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής και το 8o FORUM Ελληνικής Κεραμικής 2019 , πραγματοποιούνται ανοιχτά εργαστήρια τροχού και πηλοπλαστικής, όπου μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην αγγειοπλαστική και την γλυπτική. Έμπειροι μάστορες της τέχνης θα υπάρχουν στον χώρο, που με το μεράκι τους και το χαμόγελό τους θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους και θα μοιράσουν στιγμές δημιουργίας και συγκίνησης.

Πληροφορίες

Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών Και Αγγειοπλαστών
Κηφισίας 207, Μαρούσι
Τηλ 2106144430

Ιστότοπος ΠΕΚΑ enosi-keramiston- aggeioplaston.blogspot.com

facebook ΠΕΚΑ-Πανελλήνια-Ένωση-Κεραμιστών-και-Αγγειοπλαστών

Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...