#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

O κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και τα social media όταν έγιναν γνωστές οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία. Τα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής στο περιοδικό «Λοιπόν» για την ομοφυλοφιλία προκάλεσαν αντιδράσεις και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες έσπευσαν να κάνουν αναρτήσεις στα social media κατά των δηλώσεων του.



 Μαίρη Συνατσάκη, η Δανάη Μπάρκα, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Αντίνοος Αλμπάνης του απάντησαν με σχετικές αναρτήσεις που δεν θα σας δείξουμε, διότι δεν λένε κάτι σχετικό ώστε να αντικρούσουν τα λεγόμενα του Καλίδη, αλλά ψευτο-καλόψυχες αοριστίες. 
Και αυτό το κάνουμε, επειδή εδώ στο MATI GR, δεν είμαστε του δόγματος Γιωργου Παπανδρέου, "πρώτα ο άνθρωπος", αλλά πρώτα η κοινωνία...Στον δημόσιο λόγο, το καλό της κοινωνίας είναι το ζητούμενο και όχι των ατόμων ξεχωριστά, πράγμα που κάποιοι, το ξεχνούν, τεχνηέντως προφανώς. 
Τον κάθε άνθρωπο, θα τον έχουν "πρώτο", οι δικοί του άνθρωποι και ο κάθε ένας ας κοιτάξει να έχει δικούς του ανθρώπους -βλέπε οικογένεια- που θα τον αγαπούν πραγματικά και όχι εφήμερους φίλους που προκαλούν ευφορία πρόσκαιρη... 
Στο θέμα των ομοφυλοφίλων δε, οι υπέρμαχοι της ομοφυλοφιλίας, δεδομένου του ότι η αντίθετη άποψη, δημοσιοποιείται συνήθως κομψά για ευνόητους λόγους, εκλαμβάνεται από τους υπέρμαχους αυτής ως έλλειψη επιχειρημάτων, και έτσι "ξεσαλώνουν" σε σημείο μάλιστα να γελοιοποιούν και τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους. 
Το ερώτημα, αν είναι ή όχι αρρώστια η ομοφυλοφιλία, που "πέταξε" ο Μουτσινάς στην παρέμβαση του, είναι αφελές, εφόσον δεν διευκρινίζουμε για ποιους ακριβώς μιλάμε. Για τα παιδιά που γεννιούνται με αυτό που αποκαλείται "δυσφορία φύλου" ή π.χ. για τον οικογενειάρχη που είναι φιλήδονος και του αρέσει και το ίδιο φύλο; Για την πρώτη περίπτωση (ή τις παρόμοιες περιπτώσεις), ασφαλώς και μιλάμε για πάθηση... Εκ των πραγμάτων. Για την δεύτερη, δεν πρέπει να ασχολούμαστε καν, μιας και δεν ενδιαφέρει την κοινωνία η προσωπική ζωή του καθενός. Το ζητούμενο στο συγκεκριμένο θέμα, είναι αν η προώθηση ή η πλήρης αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως κανονικότητα, κάνει καλό στην κοινωνία.
Και στο κάτω κάτω, για την Ελληνική κοινωνία μιλάμε, που γλυκύτερη σ' αυτόν τον κόσμο δύσκολα θα βρεις, όχι για άραβες, που πετούν τους ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες...


Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη λοιπόν, αγανάκτησε με τις νεοτερίστικες αοριστίες των "ψευτοσελέμπριτις" όπως τους αποκαλεί, και απάντησε...

Λεάννα Μάρκογλου: Ζούμε στη χώρα που το φυσιολογικό μοιάζει αφύσικο.

Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη, Λεάννα Μάρκογλου μετά τις δημοσιεύσεις των παραπάνω, ξέσπασε εναντίον τους μέσα από το  Instagram, αποκαλώντας τους ψευτοcelebrities. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δυστυχώς ζούμε στη χώρα που το φυσιολογικό μοιάζει αφύσικο και κάποιοι το παίζουν πολύ μπροστά και άνετοι μα όταν συμβεί στο σπίτι τους λένε ‘γιατί σε εμένα;’. Πολύ σπάνια τοποθετούμε, μάλλον σχεδόν ποτέ, αλλά σας βαρέθηκα κάποιους ψευτοcelebrities, μη πω καμιά κουβέντα άλλη, αλλά το επίπεδο μου δεν φτάνει τον πάτο που  έχετε στην ψυχή σας. Οπότε ο Θεός θα σας κρίνει».
Στη συνέχεια η σύζυγος του τραγουδιστή ανέβασε στα stories αποσπάσματα από διάλογους που είχε με αρκετούς follower της για το θέμα…



Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Δείτε κι εδώ

loading...