#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Κατά τα άλλα, οι λευκοί είναι οι ρατσιστές της υπόθεσης...
Τον ταΐζουν και τον ποτίζουν οι Σουηδοί κι αυτός θέλει να τους σκλαβώσει τις γυναίκες και να τους πάρει τα λεφτά...

Ο Jesse Ekene Nweke Conable, ένας ράπερ που γεννήθηκε στη Νιγηρία, ο οποίος από το 2008 ζει στην Σουηδία, κάλεσε ανοιχτά τους συναδέλφους του μαύρους να διαπράξουν βία κατά των λευκών, σε μια κοινωνική ομάδα μέσων μαζικής ενημέρωσης. 

Στο αλαζονικό, Conable διαδίδεται ρατσισμού και καλεί τους συναδέλφους τους Αφρικανούς που ζουν στην Ευρώπη για να σκοτώσει τα λευκά, Samhällsnytt  εκθέσεις . 



"Αν κάποιος λευκός ή λευκή προσπαθεί να μιλήσει άσχημα για σένα, πυροβολήστε τους!" Είπε ο Conable σε μια κλειστή ομάδα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Samhällsnytt γράφει ότι ο   λογαριασμός Instagram Barasvarta ("Μόνο μαύροι") είναι ανοιχτός μόνο στους μαύρους και απολαμβάνει αρκετές εκατοντάδες οπαδούς. Ο λογαριασμός διευθύνεται από το Conable και έχει συνθήματα όπως "Black Power in Sweden" και "Fuck White People".


"Όπως αυτοί οι λευκοί μας πήραν ως δούλους θα έπρεπε να τους πάρουμε ως σκλάβους και να τους αντιμετωπίσουμε ακόμα χειρότερα", λέει ο Conable κατά τη διάρκεια της αμαρτίας του.

Σε ένα από τα βίντεο που δημοσιεύονται στη σελίδα, ο ράπερ της Νιγηρίας λέει: "Αδελφοί και αδελφές μου, μαύροι αδελφοί μου και αδελφές έχω ένα σημαντικό μήνυμα για εσάς. Θέλω απλώς να πω σε όλους τους μαύρους αδελφούς και τις αδελφές μου εκεί έξω - είστε ειδικοί και κανείς δεν είναι σαν εσάς. Συνεχίστε τον πόλεμο. Εμείς οι μαύροι θα αναλάβουμε - θα γίνουμε νούμερο ένα - μία όμορφη μέρα θα γινόμαστε νούμερο ένα - θα αναλάβουμε τους λευκούς. Επειδή αυτοί οι λευκοί μας πήραν ως δούλους, πρέπει να τους πάρουμε ως δούλους και να τους μεταχειριζόμαστε ακόμα χειρότερα ».

"Θα πάρουμε τις σκύλες τους και θα πάρουμε τα χρήματά τους. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, θα είμαστε ο καλύτερος αγώνας που έγινε ποτέ, "συνέχισε ο Conable. "Είμαστε Αφρικανοί πολεμιστές, δεν είναι στο επίπεδο μας. Αυτή είναι μόνο η αρχή, η μαύρη δύναμη. "

"Αυτή είναι μόνο η αρχή, αρχίζει μικρή, αλλά να πιστεύετε ότι θα μεγαλώσουμε και θα γίνουμε μεγαλύτεροι. Θα είμαστε η ισχυρότερη ομάδα στη Σουηδία - κανείς δεν θα τολμήσει να μας φάει. Απλά περιμένετε, θα είναι μια όμορφη μέρα. "

Και δυστυχώς, ο Jesse Ekene Nweke Conable ή JCBUZ έχει σήμερα περίπου 280.000 συνδρομητές στους λογαριασμούς του στο YouTube.

Ο στρατιωτικός Νιγηριανός μετανάστης ήρθε για πρώτη φορά στη Σουηδία το 2008. Τώρα απολαμβάνει τη σουηδική υπηκοότητα και διατηρεί μια κατοικία στο Λουντ, αναφέρει το voiceofeurope.com


Για την ιστορία να πούμε πως, μαύροι ήταν αυτοί που σκλάβωναν τους μαύρους και τους πουλούσαν στους λευκούς...
MATI GR
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...