Υλικά Συνταγής
1 κιλό μοσχάρι
2 καρότα
2 κρεμμύδια
2 κλωνάρια σέλερι
2 σκ. σκόρδο
1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
1 δαφνόφυλλο
1 κλωνάρι θυμάρι
1 ντομάτα
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1½ κ.σ. αλεύρι
¼ φλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε κοκκινιστό μοσχάρι κρασάτο, σκουπίζουμε πρώτα το κρέας με απορροφητικό χαρτί. Αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με 1,5 κ.σ. αλεύρι. Ανακατεύουμε να ντυθεί το κρέας με αλεύρι.
Ζεσταίνουμε 1/4 φλ. ελαιόλαδο σε πλασωτέ κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας, από όλες
Προσθέτουμε όλο το κρασί, την ντομάτα και σκεπάζουμε το φαγητό. Σιγοβράζουμε για 2 ώρες, έως ότου πυκνώσει καλά η σάλτσα και μαλακώσει το κρέας.
Σερβίρουμε με μανιτάρια σωτέ, ρύζι ή ζυμαρικά και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
argiro.gr
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours