400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (κατά προτίμηση από κιλότο)
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
1 μεγάλη φέτα ψωμί, κατά προτίμηση από μπαγιάτικο, χωρίς κόρα, μουλιασμένη σε νερό για λίγα λεπτά και στυμμένη
1 αυγό, κατά προτίμηση βιολογικό, ελαφρώς χτυπημένο
λίγη ξερή ρίγανη, τριμμένη
λίγο φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
70 ml ελαιόλαδο
20 ml ξίδι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 φλιτζ. τσαγιού ξερή μυζήθρα, τριμμένη (προαιρετικά)
Για τα λαχανικά
6 πιπεριές κέρατα, καθαρισμένες και κομμένες σε τρία κομμάτια η καθεμία
6 πιπεριές Φλωρίνης, καθαρισμένες και κομμένες σε τρία κομμάτια η καθεμία
2 μέτριες ντομάτες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε 6 – 8 κομμάτια η καθεμία
3 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
1 φλιτζ. τσαγιού φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα
100 ml ελαιόλαδο ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours