#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR


loading...

Κριός♈
Γενικά
Φίλε Κριέ, η σημερινή ημέρα σε ωθεί σε πολλές μυστικές υποθέσεις, αλλά και παρασκηνιακές κοινωνικές συναναστροφές, λόγω καχυποψίας! Γενικά όμως χρειάζεται προσοχή, αφού οφείλεις να προστατεύεις τον εαυτό σου κάθε στιγμή, από ψεύτικες κατηγορίες, σχόλια πίσω από την πλάτη σου και κουτσομπολιά εις βάρος σου! Μην ασχολείσαι με τέτοιου είδους αντιπάλους, αφού ουσιαστικά δεν μπορούν να σε βλάψουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, παρέμεινε υποψιασμένος και κράτα μικρό καλάθι απέναντι σε νέες γνωριμίες και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν ένας παρασκηνιακός έρωτας, να πρωταγωνιστήσει στην ζωή σου και να αλλάξει όλα σου τα δεδομένα! Μπορεί το πάθος να σε παρασύρει, αλλά προσοχή γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα, ιδίως στις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και αναποδιές!

Ταύρος♉
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, ετοιμάσου για μία απόλυτα θετική ημέρα! Τα οράματα σου και οι επιθυμίες σου, είναι πολύ ισχυρές τώρα και θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να τα υλοποιήσεις! Θα συναναστραφείς με πολλούς φίλους και γνωστούς, στην καθημερινότητα σου και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις υπέροχα! Μάλιστα, μέσα από φιλικές συναναστροφές και κοινωνικές και ομαδικές δραστηριότητες, θα αποκτήσεις κέρδη και οφέλη!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ανανέωση και αναζωπύρωση της σχέσης σου με τον σύντροφο σου! Απλά πείτε ναι σε ψυχαγωγικές και κοινωνικές δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις σίγουρα νέες γνωριμίες ή ακόμα και την ευκαιρία να μετατρέψεις μία φιλία σε έναν μεγάλο έρωτα! Απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή μέρα απαιτεί ωριμότητα στην καριέρα, αφού ανατροπή θα υπάρχει στους επαγγελματικούς στόχους και στις συνεργασίες σου! Αστάθεια θα φέρει η ημέρα και για τα οικονομικά σου! 

Δίδυμοι♊
Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα απέφυγε και διόρθωσε πλήρως, θέματα που έχουν να κάνουν με σκάνδαλα, συκοφαντίες και κουτσομπολιά εις βάρος σου! Βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου θέση, εικόνα και υπόσταση, αφού πλέον έχεις την ικανότητα να ακολουθήσεις μία αξιοθαύμαστη δημόσια και κοινωνική ζωή! Ήρθε η στιγμή να ξυπνήσεις τις ξεχασμένες σου φιλοδοξίες και τους υψηλούς στόχους σου και σήμερα να καταφέρεις να τους πετύχεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επιρροή του συντρόφου σου, θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή για την διαμόρφωση της προσωπικότητας σου, αλλά και για τις προσωπικές υποθέσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα την ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν συναισθηματικό σταθερό δεσμό, ο οποίος θα σε ανεβάσει πολύ κοινωνικά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα σου, δρας αποτελεσματικά, κατακτώντας την επιτυχία σε ό,τι στόχο ή σκοπό κι αν έχεις σήμερα! Οικονομικά, πετυχαίνεις ορθή διαχείριση χρημάτων! 

Καρκίνος♋
Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα ασχοληθείς με μετακινήσεις, ακόμα και με ταξίδια και θα επωφεληθείς με οφέλη και κέρδη, μέσω αυτών! Επιπλέον, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα μεταφυσικά ή που έχουν να κάνουν με φιλοσοφία και έρευνα! Έχεις πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου και καταφέρνεις και πείθεις και τους γύρω σου γι’ αυτό, φανερώνοντας την αυτοπεποίθηση σου, αλλά και την εμπνευσμένη ρητορικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε σήμερα μία έξοδο ή μία εκδρομή με τον σύντροφο σου, που θα σας δώσει χαρά και θα ανανεώσει με κάθε τρόπο την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα ερωτική τύχη και εύνοια! Μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, φλερτ και ρομαντικές συναντήσεις! Απόλαυσε το, στο έπακρο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα σου, μην αναλαμβάνεις εργασίες, που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυτές, διότι θα εκτεθείς! Πολλά τα έξοδα για ψυχαγωγία σήμερα, αλλά χαλάλι! 

Λέων♌
Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα προσπάθησε διακριτικά, να ανακαλύψεις μυστικά, που ξέρεις ότι σε αφορούν, αφού ευνοείσαι για αποκαλύψεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα σου και τους σκοπούς σου! Έχεις ισχυρή διαίσθηση, αλλά και έντονο μαγνητισμό, γεγονός που θα κάνει ανθρώπους και καταστάσεις, να προσαρμοστούν με τις δικές σου επιθυμίες! Επικοινωνιακά και κοινωνικά, φρόντισε μόνο να μην είσαι τόσο κλειστός και καχύποπτος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποκαλύπτεται σήμερα ένας κρυφός θαυμαστής σου, γεγονός που σε αναστατώνει ευχάριστα! Αν είσαι δεσμευμένος, σε χαρακτηρίζουν ισχυρός ψυχισμός και συναισθηματισμός, έντονη διάθεση για σεξ και ασύγκριτη γοητεία, με αποτέλεσμα να απολαύσεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα σου, πολλά θα είναι τα οφέλη μέσω συναδέλφων ή συνεργατών. Πιθανά χρήματα από κληρονομιά, δανεικά ή από τον σύντροφο σου, να περιμένεις! 

Παρθένος♍
Γενικά
Φίλε Παρθένε, την σημερινή ημέρα, θα έρθεις σε άμεση επαφή με το κοινό και τις κοινωνικές συναναστροφές και σχέσεις σου. Πετυχαίνεις επιτέλους την αρμονία και την ισορροπία, που εδώ και καιρό ήθελες, κοινωνικά! Πιθανόν όμως, να σε απασχολήσει και μία νομική υπόθεση, για την οποία καλύτερα να μην κάνεις κινήσεις και να μην πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις, πριν συμβουλευτείς κάποιον ειδικό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα σχέση ή απλά μία νέα γνωριμία έρχεται και θα σου φτιάξει απόλυτα την διάθεση και θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για ουσιαστική, ισορροπημένη και σταθερή αγάπη, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στον συντροφικό τομέα και το ταίρι σου, απολαμβάνοντας ρομαντικές στιγμές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, επικεντρώνεσαι στις συναδελφικές σου σχέσεις, όπου λύνεις όλα τα προβλήματα και τις παρεξηγήσεις! Έχεις έντονα σήμερα το αίσθημα της οικονομίας, γεγονός που φέρνει οικονομική επιτυχία! 

Ζυγός♎
Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα που θα έχεις πολλές ευκαιρίες, οργάνωσε την καθημερινότητα σου και βάλε πρόγραμμα στην ζωή σου! Μπορεί βέβαια, η κόπωση να σε επιβαρύνει αρκετά, αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις πως ξεμπέρδεψες και πως έκλεισες κάθε εκκρεμότητα που σε άγχωνε! Επιπλέον, αλλαγές σε στυλ και εμφάνιση, ευνοούνται ιδιαίτερα, όπως και κάθε είδους πρακτικές δραστηριότητες ή κινήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένα γεγονότα, θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση σου και την σιγουριά για τον εαυτό σου, ως ερωτικός σύντροφος! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί η ανανεωμένη και γοητευτική σου εμφάνιση να φέρει θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου, ωστόσο έχεις την τάση, να παραμελείς την ερωτική σου ζωή σήμερα, λόγω υποχρεώσεων!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Άψογες θα είναι οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, δυσκολεύεσαι σήμερα να πάρεις αποφάσεις, γι'αυτό καλύτερα ανέβαλλε τες για αύριο! 

Σκορπιός♏
Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες να ικανοποιηθείς και να αποκτήσεις ευχάριστες εμπειρίες μέσα από απολαύσεις, διασκέδαση και λάμψη! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου και οπωσδήποτε θα σε ευνοήσει σε κάθε στόχο που θα διεκδικήσεις! Έχεις επιπλέον εύνοια, σε θέματα καλλιτεχνικά, θεάματος και ψυχαγωγίας και γενικά στους κοινωνικούς σου κύκλους, είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου να είσαι άστατος, ζωηρός και επιπλέον, υπερβολικά δραματικός και απαιτητικός! Αν είσαι ελεύθερος, στα ζητήματα έρωτα, είσαι καυτός, εντυπωσιακός, γοητευτικός με αυτοπεποίθηση και έτσι, απολαμβάνεις φλερτ, θαυμαστές και κατακτήσεις! Πετυχαίνεις πιο εύκολα πια, αυτό που θες και στοχεύεις στον έρωτα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η έντονη δημιουργικότητα σου, θα σου δώσει τα αποτελέσματα που θες και η επιτυχία είναι προ των πυλών! Επίσης, εκμεταλλεύσου την εύνοια που έχεις σήμερα στα τυχερά παιχνίδια, χωρίς όμως να ρισκάρεις υπερβολικά! 

Τοξότης♐
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα στρέφεσαι στον ψυχισμό σου, αλλά και στις ανάγκες σου και προσπαθείς αποτελεσματικά αυτήν την φορά, να τις εκπληρώσεις! Επίσης, η οικογενειακή ζωή θα είναι γεμάτη γεγονότα σήμερα και γίνεσαι σαφώς περισσότερο δραστήριος σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, αφού οι καταστάσεις το απαιτούν! Θα καταφέρεις να βελτιώσεις οικογενειακούς δεσμούς και να διορθώσεις παλαιές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε υπερβολικά προστατευτική συμπεριφορά προς τον σύντροφο σου, που ενδεχομένως να εκφραστεί καταπιεστικά! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να έχεις την μεγάλη ευκαιρία, να επικοινωνήσεις με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και μάλιστα αν σκεφτείς ώριμα και λογικά, θα πετύχεις την επανασύνδεση που τόσο επιθυμείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, όλες οι εξελίξεις θα είναι θετικές, αρκεί να δραστηριοποιηθείς και να διώξεις κάθε ανασφάλεια! Οικονομικά, σήμερα υπάρχει πιθανότητα, να βοηθηθείς οικονομικά από ένα συγγενικό σου πρόσωπο! 

Αιγόκερως♑
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα ένα από τα καλύτερα σου χαρακτηριστικά, είναι η ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι και να εκμεταλλεύεσαι ότι καινούργιο έρχεται είσαι απόλυτα δραστήριος και κυρίως αποτελεσματικός, όσον αφορά την κατάκτηση των στόχων και των ονείρων σου! Σε περιμένει μία ημέρα γεμάτη περιπέτεια και πολλές θα είναι οι θετικές εξελίξεις και οι αλλαγές τώρα, με ωφέλιμα για σένα αποτελέσματα, λόγω της αυξημένης τύχης σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος οι φιλικές σου συναναστροφές και σχέσεις, είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν και θα φέρουν θετικές ερωτικές εξελίξεις για σένα σήμερα, ιδίως με μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ισχυρή έλξη για το περίεργο και το ασυνήθιστο στον έρωτα και έτσι σπας τα ταμπού σου στις προσωπικές σου στιγμές με τον σύντροφο σου, γεγονός που τον ξαφνιάζει ευχάριστα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, επικεντρώνεσαι στην βελτίωση των συναδελφικών σχέσεων! Οικονομικά, μετανιώνεις για παλαιότερα απρόσεκτα έξοδα. 

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα έχεις την τάση να απομονώνεσαι και να μειώσεις κατά πολύ τις κοινωνικές σου συναναστροφές και δραστηριότητες. Τα συναισθήματα σου νικούν την λογική σου και αποφασίζεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου! Διαθέτεις ισχυρή διαίσθηση και ψυχικές διορατικές ικανότητες, χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να κινηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις προσωπικούς στόχους και σκοπούς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν απογοητεύσεις και δυσάρεστες αποκαλύψεις που θα πλήξουν την σχέση σου, ειδικά αν έχεις μπλέξει με ένα άτομο απαγορευμένο ή έχεις κρυφό δεσμό! Μην κάνεις λόγω πάθους, απρόσεκτα λάθη! Αν είσαι ελεύθερος, σε διακατέχει αρκετή ανασφάλεια, αφού δεν ξέρεις τι ακριβώς γίνεται με το άτομο που σε ενδιαφέρι και τι νιώθει για σένα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα είναι εμφανής η βελτίωση, όσον αφορά τα οικονομικά σου! Επαγγελματικά όμως, δεν έχεις διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές με συναδέλφους και πολλές συζητήσεις! 

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα έχεις ισχυρή επιθυμία, αλλά και ικανότητα να διεκδικήσεις και πετύχεις φήμη και αναγνώριση, μέσα από δραστηριότητες και αλλαγές, που θα προκαλέσουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Είσαι φιλόδοξος, ικανός να πείσεις και να πετύχεις, έξυπνος, σοφός, με αποτελεσματικότητα σε σχεδιασμούς, πρωτοτυπίες και νέα ξεκινήματα! Είσαι πανέτοιμος, για την απόλυτη επιτυχία, την οποία επιδιώκεις και κατακτάς με ευκολία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιλέγεις να λειτουργείς αποκλειστικά και μόνο με το συναίσθημα, απορρίπτοντας την λογική! Ωστόσο, η ισχυρή σου γοητεία και λάμψη, μπορεί πανεύκολα να μαγέψει τον οποιοδήποτε σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις και μεταβολές σήμερα, αλλά αυτή η ηρεμία, θα σε ικανοποιήσει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα πετυχαίνεις επαίνους και αναγνώριση! Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις αρκετό άγχος, αλλά τελικά ανταπεξέρχεσαι στα πάντα! 
oroskopos.gr
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...