#

loading...

Υλικά για 4 άτομα

    400 γρ. ρύζι για πιλάφι, καλά πλυμένο και στραγγισμένο
    150 ml ελαιόλαδο
    1 λίτρο ζωμός λαχανικών ή νερό
    1½ κουτ. σούπας κόλιανδρος, σε σκόνη
    4 κουτ. σούπας μαύρες σταφίδες, μουλιασμένες σε ρούμι ή σε νερό, μέχρι να μαλακώσουν, και καλά στραγγισμένες
    2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ
    1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
    φύλλα από 1/2 ματσάκι φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένα
    αλάτι
    φρεσκοτριμμένο πιπέρι Δείτε την διαδικασία εδώ

Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...