loading...
Υλικά για 4 άτομα
400 γρ. ρύζι για πιλάφι, καλά πλυμένο και στραγγισμένο
150 ml ελαιόλαδο
1 λίτρο ζωμός λαχανικών ή νερό
1½ κουτ. σούπας κόλιανδρος, σε σκόνη
4 κουτ. σούπας μαύρες σταφίδες, μουλιασμένες σε ρούμι ή σε νερό, μέχρι να μαλακώσουν, και καλά στραγγισμένες
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ
1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
φύλλα από 1/2 ματσάκι φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι Δείτε την διαδικασία εδώ
Δείτε κι εδώ
loading...
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours