#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Σχόλιο MATI GR: Τι θα κάνουμε μ' αυτούς δεν ξέρω... Σωτηρία καμιά...
----
Η ισλαμική θεοκρατία του Ιράν συμβούλευσε τις γυναίκες που κακοποιούνται από τους συζύγους τους να σκύψουν και να «φιλήσουν τα πόδια του» και να κάνουν μετά «μασάζ στα πόδια του», καθώς πρέπει να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τους άντρες τους χαρούμενους.
Μετά τα παράπονα που έγιναν όμως κατά του κρατικού καναλιού, η δημόσια συχνότητα αναδιπλώθηκε και απολογήθηκε για όλα αυτά.
Όλα όσα είπε μια «παραδοσιακή σύμβουλος γάμου» δηλαδή, όπως δήλωνε η γυναίκα που αποφάσισε να σώσει τους γάμους κάνοντας τη γυναίκα υποχείριο του άντρα.
dghfidoh2
Η ειδική συμβούλευσε τις γυναίκες που θέλουν να ζουν σύμφωνα με τα

κελεύσματα του Ιράν να «βάζουν έναν κουβά κάτω από τα πόδια του συζύγου που αναπαύεται στον καναπέ του» και να του κάνουν απαλό ποδόλουτρο. 

Και μετά είπε το καλύτερο:
«Φιλήστε του τα πόδια», καθώς αυτό «είναι μια πράξη υποταγής που θα τον χαλαρώσει από το καθημερινό άγχος, θα αποτρέψει καρδιακές ανακοπές και εγκεφαλικά» και θα «αλλάξει έναν άντρα τουλάχιστον για έναν μήνα».
dghfidoh1
Και οφείλει η γυναίκα να το κάνει αυτό «ακόμα και αν ο άντρας της είναι εθισμένος στα ναρκωτικά ή σε δέρνει, απλά κάνε το και δες να συμβαίνει ένα θαύμα στη ζωή σου»! Η κατακραυγή ήταν ωστόσο γενικευμένη και το κρατικό κανάλι ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, υποσχόμενο να «προγραμματίζουμε και να προσέχουμε καλύτερα το περιεχόμενο που μεταδίδουμε».

Τέτοιες απολογίες σπανίζουν ωστόσο στο θεοκρατικό Ιράν και τα κοινωνικά μέσα της χώρας χαιρέτισαν την κίνηση ως πολύ σπουδαία…
newsbeast.gr



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...