ΥΛΙΚΑ
Μπισκότα με κρέμα κακάο φουντουκιού - 1 κουτί
Μπισκότα bitter με γέμιση κρέμα λεμονιού - 1 κουτί
Ζαχαρούχο γάλα - 1 κουτί
Φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής - 400 ml
Σκεύη αλουμινίου μίας χρήσης και μεμβράνη τροφίμων
Χτυπήστε στο μίξερ την φυτική κρέμα μέχρι να πήξει και μετά ρίξτε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίστε το χτύπημα για λίγα λεπτά.
Σπάστε τα μπισκότα και ρίξτε τα στο μείγμα.
Ανακατέψτε με απαλές κινήσεις.
Στρώστε το εσωτερικό του αλουμινένιου σκεύους με μεμβράνη τροφίμων.
Αδειάστε το μείγμα, τυλίξτε με μεμβράνη τροφίμων και αφήστε το σεμιφρέντο στην κατάψυξη για 6 ώρες τουλάχιστον πριν το σερβίρετε.
Κόψτε το σε φέτες και σερβίρετε με σάλτσα σοκολάτας ή με το σιρόπι από το αγαπημένο σας γλυκό κουταλιού.
masterclass.gr
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours