#

loading...

"Μέσα στο Κοράνι, ο Ιησούς αναφέρεται 25 φορές και ο Μωάμεθ... μόνο 4" 

Σύμφωνα με το Κοράνι ο Χριστός είναι στους ουρανούς ενώ ο Μωάμεθ στον τάφο.!

Ο Χριστός αναφέρεται 25 φορές ενώ ο Μωάμεθ 4 ....

Η Παναγία είναι η μόνη γυναίκα που αναφέρεται στο Κοράνι και παραδέχεται ότι είναι αειπάρθενος και ανελήφθη στους ουρανούς με το σώμα!
 Κι αν οι Μουσουλμάνοι έχουν απορίες τους παραπέμπει ο λόγιος στο βίντεο,στους λαούς της Βίβλου για να λύσουν τις απορίες τους!!!!!
Αυτά και άλλα θα έπρεπε να προβληματίσουν τον κάθε Μουσουλμάνο να βρει την Αλήθεια......
Ο προφήτης Μωάμεθ δεν προφήτεψε τίποτα και δεν έκανε θαύματα και ούτε προφητεύεται από την παλαιά διαθήκη ενώ ο Χριστός προφητεύεται από την παλαιά διαθήκη και από τους προφήτες ως μεσίας (π.χ ότι θα γεννηθή από παρθένο και θα τον ονομάσουν Εμμανουήλ που σημαίνει ο θεός μαζί μας δηλαδή ο ίδιος ο Θεός ενσαρκωμένος) και έκανε αναρίθμητα θαύματα και ανέστησε νεκρούς , όπως και το ίδιο του το σώμα, για να δείξει την θεϊκή του υπόσταση...
Ο Θεός είναι αγάπη και ο Χριστός κήρυξε την αγάπη ακόμα και στον εχθρό ενώ ο Μωάμεθ κήρυτε την σφαγή των απίστων και των εχθρών.
Ο Χριστός έδωσε ελευθερία στον άνθρωπο αν θέλει να τον ακολουθήσει , ενώ ο Μωάμεθ εξισλάμισε τον κόσμο με το σπαθί του και τον φόβο.
Ποιόν λοιπόν πρέπει να ακολουθήσουμε ; τον ίδιο τον Θεό ενσαρκωμένο ή έναν ονομαζόμενο προφήτη που δεν προφήτεψε τίποτα και δεν προφητεύτηκε από κανέναν ? 

Δείτε με προσοχή τον δεύτερο ομιλητή




Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...