#

loading...

«Σαχλαμάρες» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν τους ισχυρισμούς ότι η Ρωσία συνωμοτεί και παίζει «σκοτεινά παιχνίδια» σε βάρος της Ελλάδας, ερωτηθείς σχετικά με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών το καλοκαίρι στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τον Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα.

«Αυτή η σελίδα έχει κλείσει», διεμήνυσε ο Ρώσος πρόεδρος, ενώ υπογράμμισε πως η Ρωσία έχει υποστηρίξει τον ελληνικό λαό και θα το κάνει ξανά.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι «μια βροχερή μέρα το καλοκαίρι δε σημαίνει ότι δεν υπήρξε καλοκαίρι» και υπενθυμίζοντας πως η Ελλάδα ήταν η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δε συμφώνησε για μία συντονισμένη πολιτική απελάσεων Ρώσων διπλωματών ως αντίποινα για την υπόθεση της δηλητηρίασης του Ρώσου διπλού κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «μεμονωμένα περιστατικά που μας αφορούν και μας ενοχλούν», στα οποία «είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε μηνύματα, αλλά και να κοιτάζουμε μπροστά», και ξεκαθάρισε πως αυτή η υπόθεση έχει λήξει.

Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...