#


loading...

Κριός

Η όψη της ημέρας πρωτοποριακή θα κάνει τη σκέψη σας, στον επαγγελματικό σας τομέα σήμερα η πρόταση που θα διατυπώσετε θα είναι έξυπνη και πρωτότυπη. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε τα σχέδια σας, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς εμπλακείτε σε συζητήσεις ανταγωνιστικής μορφής, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να υπερισχύσετε. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, δε θα λείψει το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

Ταύρος

Σήμερα θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε ακόμα και να επαναστατήσετε. Σε περίπτωση που μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, σας λέω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς, τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να καταπολεμήσετε τάσεις ηττοπάθειας. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά και κατευθυνθείτε σε ό,τι θεωρείτε πως μπορεί να βελτιώσει την ζωή σας, σας ομολογώ πως θα επιτύχετε θετικά αποτελέσματα. Χρηματικό ποσό θα έρθει στα χέρια σας, αξιοποιήστε το με σύνεση.

Δίδυμοι

Ο δυναμισμός σας και οι απελευθερωμένες σας απόψεις θα επιδράσουν θετικά πάνω σε άτομα που θέλετε να επηρεάσετε, με μεθοδικό τρόπο θα καταφέρετε να κατευθύνετε γεγονότα και καταστάσεις. Οικονομικό άνοιγμα θα υπάρξει, έρχεται στα χέρια σας χρηματικό ποσό που το περιμένετε εδώ και αρκετό καιρό. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη, αυτό θα σας κάνει προσιτούς σε άτομα που θα θελήσετε να πλησιάσετε με ερωτικούς σκοπούς.

Καρκίνος

Απρόβλεπτη θα η συμπεριφορά σας, έντονα συναισθηματικά αναποδογύρισμα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας. Η επαφή σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας επηρεάσει σε βάθος, αλλάζετε σκέψη και στάση, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες για εσάς πράξεις. Σήμερα θα έχετε την διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας δημιουργούν περιορισμούς.



Λέων

Σήμερα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας και να προσχωρήσετε σε μια εκ βάθους επικοινωνία με πρόσωπα που μπορούν να καταλάβουν τις απόψεις και την ιδεολογία σας. Η άρνηση σας να μην αποξενωθείτε θα σας κάνει δεχτικούς σε προτάσεις φιλικών και κοινωνικών συναναστροφών. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα φέρουν απρόοπτα και πολύ ευχάριστα ερωτικά συμβάντα.

Παρθένος

Η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε απελευθερωμένες και ασυνήθιστες ενέργειες, ενισχυμένες θα είναι οι επικοινωνιακές σας ικανότητες, θα καταφέρετε να ασκήσετε θετική επίδραση. Αν από καιρό κυνηγάτε έναν συγκεκριμένο επαγγελματικό στόχο τώρα θα ανοιχτεί δρόμος προς την επίτευξη του. Σε περίπτωση που διεκδικείτε ερωτικό πρόσωπο τότε περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις το αποτέλεσμα θα σας δώσει ικανοποίηση. Πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο απ τα παλιά, δείξτε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα.

Ζυγός

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας φέρνουν στη ζωή σας νέες καταστάσεις, ανοίγονται καινούργιοι ορίζοντες. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση είτε ερωτική είτε επαγγελματική, το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα βελτιώσει ολόκληρη τη ζωή σας. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε την δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Στο ερωτικό σας τομέα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα σας δώσει άνοιγμα σχέσης.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ελεύθερα σκέψεις, ιδέες και προτάσεις. Θα φανείτε άμεσοι και δραστικοί προκειμένου να δώσετε λύσεις σε εργασιακά θέματα, τώρα θα κλείσετε υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες ή επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Η ειλικρινή σας στάση σε συζήτηση με πρόσωπο ερωτικό, θα σας βγάλει τελικά κερδισμένους.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα θα σας απελευθερώσει από τυχόν φραγμούς, με όποιον συνομιλήσετε δε θα κρύψετε τις διαθέσεις σας, ειλικρίνεια και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα περάσετε σε προτάσεις και θα ξεσηκώσετε ιδέες που η εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν σε οικονομική βελτίωση. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε. Σε φιλική συνάντηση κάποιο πρόσωπο θα σας ανοίξει ερωτική δίοδο.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα θα σας διακατέχει μια ανεξέλεγκτη ανάγκη να φανερώσετε στους γύρω σας σκέψεις, προβληματισμούς, αλλά και αισθήματα, πρακτικά θα οδηγηθείτε σε ενέργειες με στόχο την προσωπική σας βελτίωση. Θα έχετε επικοινωνιακό ενδιαφέρον για διαφόρων ειδών συζητήσεις, φιλοσοφικές, επαγγελματικές αλλά και ερωτικές. Ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας, εκδηλωτική η στάση σας. Σήμερα οι συγκυρίες θα βοηθήσουν στο να σας αποκαλυφθεί ερωτικά ένα συγκεκριμένο άτομο.

Υδροχόος

Η αισιοδοξία σας θα βρίσκεται σε αρκετά ανεβασμένο επίπεδο, θα έχετε τάση προς την αλληλεγγύη και την συγκαταβατικότητα, την προθυμία και την βοήθεια σας θα προσφέρετε και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να σας ζητηθεί. Φεύγει εμπόδιο σε ένα οικονομικό σας θέμα, ολοκληρώνεται επιτυχώς εργασιακή ή επιχειρηματική συμφωνία. Προσιτοί, συμπαθητικοί και ελκυστικοί θα γίνετε σε καινούργια πρόσωπα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση προβείτε σε ανάλογες κινήσεις.

Ιχθύς

Η σημερινή μέρα θα σας κάνει διορατικούς και επικοινωνιακούς συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας επαφές. Ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές, με θετικό μάτι θα δείτε την καινούργια συνεργασία που θα εμφανιστεί. Η ερωτική σας γοητεία θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο, που θα είναι στη δική σας απόφαση αν θα το αφήσετε να φύγει, ή αν θα το βάλετε ριζικά στη ζωή σας. Κινηθείτε με αμεσότητα, οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις θα δουλέψουν υπέρ σας.
zwdiasimera.gr
Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...