#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR


Σε καταλήψεις σχολείων και αποχή από τις σχολικές αίθουσες προχώρησαν σήμερα το πρωί μαθητές γυμνασίων και λυκείων του Έβρου, για το Μακεδονικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Στέργιος Αποστολακούδης «υπό κατάληψη τελούν σχολεία στις Φέρες, στο Σουφλί, το Διδυμότειχο, το 1ο λύκειο Ορεστιάδας και στη Νέα Βύσσα.

 Στην Αλεξανδρούπολη σημειώνεται αποχή μαθητών και όχι καταλήψεις». Νωρίτερα περίπου 300 μαθητές συγκεντρωθήκαν μπροστά στο δημαρχείο και πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης η οποία κατέληξε στον φάρο, στην παραλιακή.

 Οι πληροφορίες θέλουν και τους μαθητές της Ορεστιάδας να ξεκινούν και αυτοί κινητοποιήσεις, με αποχή κάποιων σχολείων από τα μαθήματα, αντιδρώντας στην συμφωνία της Κυβέρνησης με τα Σκόπια. Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να τους εκφοβίσουν ή να τους κολλήσουν ταμπέλες ακροδεξιών και φασιστών, με την συμμετοχή και των γνωστών ακροαριστερών ή αριστερών απλά καθηγητών, που έχουν τεράστιες ευθύνες για τα χάλια της Παιδείας, πεισμώσουν και χαλυβδώνουν τα παιδιά να συνεχίσουν ακόμα πιο δυνατά τις κινητοποιήσεις τους.


Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...