#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Ένας χωρισμός, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Δεν είναι αυτός που έφυγε, είσαι εσύ που μένεις και πρέπει να κάνεις το καλύτερο για σένα μέσα κι από αυτή την εμπειρία.

Πληγώθηκες, κούκλα μου, το ξέρω. Είσαι έτοιμη όμως να ξεκινήσεις μια νέα σχέση; Τα σκέφτηκες όλα τώρα που είσαι μόνη; Είδες αν έκανες κι εσύ λάθη; Γιατί όταν ξεκινάς μια σχέση, καλό να είσαι καθαρή από πληγές, στεναχώριες και να ξέρεις τι έκανες λάθος ώστε να μην το επαναλάβεις. Ο επόμενος δε σου φταίει σε τίποτα κι εσύ δεν έχεις χρόνο για χάσιμο.



Όταν σε χωρίζουν ή όταν αναγκάζεσαι να χωρίσεις εσύ, γιατί αυτός είναι μονόδρομος, τότε διαλύεσαι. Το ξέρω, το έζησα. Ποιος δεν πόνεσε από ένα χωρισμό, να μας πει το μυστικό. Το ότι κάποιος σε άφησε όμως και ότι πληγώθηκες, δε σου δίνει άλλοθι να φερθείς στον επόμενο σκάρτα και να βγάλεις σε εκείνον τα απωθημένα σου.

Σου δίνει εφόδια να γνωρίσεις λίγο καλύτερα εσένα και να μάθεις ποιο είναι το καλύτερο για τον εαυτό σου.

Ξέρω τι είναι να περιμένεις ένα τηλεφώνημα που δεν έρχεται την ώρα που το θες, πώς νιώθεις όταν δεν ακούς αυτά που θα ήθελες να ακούσεις, και πώς νιώθεις αν δεν ξέρεις που πάει αυτό το καινούριο. Άσε όμως το χρόνο να σου δείξει. Κάνε υπομονή, σφίξε τα δόντια και αφουγκράσου τα δευτερόλεπτα γιατί εκεί υπάρχει περισσότερη ζωή, μερικές φορές, από μια ολόκληρη ώρα!

Ένα βλέμμα, ένα χάδι, το χέρι στον ώμο. Είναι αρκετά για να καταλάβεις κάποια πράματα για το νέο σου σύντροφο και γίνονται σε δευτερόλεπτα! Έχε το νου σου, λοιπόν.

Το ξέρω, είναι δύσκολο. Μάθε να ξεκινάς από το μηδέν! Σαν άγραφος πίνακας, σαν tabula rasa, όπου θα γράψεις την ιστορία σου μαζί με τον νέο σου σύντροφο.
Την ιστορία σας!

Κατερίνα Τσαμπά
anapnoes.gr




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...