#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Με τον Άκη Σακελλαρίου συναντήθηκε η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης , όπου παίζεται η συγκλονιστική παράσταση "Lulu".  Ο αγαπημένος ηθοποιός, στη συνέντευξη που έδωσε για την εκπομπή «Πρωινό» του ANT1 μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του , που τον οδήγησε στην εντατική και μας συγκίνησε.
"Η τηλεόραση χρειάζεται φρέσκα πρόσωπα. Εγώ έδωσα ότι είχα να δώσω", είπε ο Άκης Σακελλαρίου απατώντας σε σχετική ερώτηση και συνέχισε:. «Δεν είχα προτάσεις για τηλεόραση, αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα πια μετά την υγεία μου. Μετά την περιπέτεια της υγείας μου μετατοπίστηκε το κέντρο βάρους από την τέχνη στη ζωή.

Όλοι μας μέχρι κάποια ηλικία είμαστε μικροί ημίθεοι και νομίζουμε ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Δεν είναι έτσι». Μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε , ο Άκης Σακελλαρίου ήταν συγκλονιστικός.
 «Δε φοβήθηκα γιατί είχα παντελή άγνοια κινδύνου. Πήγα στο νοσοκομείο μόνος και λιποθύμησα στο ταξί. Αν βρω τον οδηγό θα ήθελα να τον… πληρώσω!


Θυμάμαι ένα ταξί να σταματάει μπροστά μου και μετά χάθηκε η επαφή μου. Θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τον οδηγό ταξί και να τον αγκαλιάσω.  Δεν θυμάμαι τίποτα. Θύμαμαι να ξυπνάω και να βλέπω φίλους και αγαπημένα πρόσπωπα γύρω μου και να τους ρωτάω τι έγινε. Στο νοσοκομείο όταν ξύπνησα νόμιζα ότι είχα κοιμηθεί μια μέρα. Μου είπαν ότι ήμουν δέκα ημέρες σε κώμα»!

Δείτε κι εδώ
loading...

#
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...