loading...
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
275 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
110 ml. Νερό
7 ml. Ξύδι
2 κ.γ. Ελαιόλαδο
5 γρ. Αλάτι
Για τη γέμιση:
400 γρ. Σταμναγκάθι ,χοντροκομμένο
1200 γρ. Σπανάκι, χοντροκομμένο
3 Κρεμμύδια φρέσκα
1 πρέζα Μοσχοκάρυδο
½ μάτσο Άνηθο, ψιλοκομμένο
¼ μάτσο Δυόσμο, ψιλοκομμένο
50 γρ. Τραχανά, ξινό
300 γρ. Φέτα
Αλάτι-Πιπέρι
Λάδι για το άλειμμα Δείτε την συνέχεια της συνταγής ΕΔΩ
Δείτε κι εδώ
loading...
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours