#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Ο Ιταλός Διπλωμάτης και Πρόξενος Alberto Perego, ο οποίος υπήρξε Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ηλεκτρομαγνητικής της Πολιτικής Αεροπορίας, αλλά και παθιασμένος ερευνητής, επέμενε πεισματικά στην ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων και θεωρούσε πως η Γη βρισκόταν εδώ και αιώνες υπό τη διαρκή παρακολούθηση των μυστηριωδών πληρωμάτων των εξωγήινων πτητικών μηχανών.

Υποστήριζε, επίσης, πως τα ουράνια αυτά πλάσματα δεν έχουν καμία απολύτως ανάγκη να προσγειωθούν στην επιφάνεια του πλανήτη μας, δεδομένου ότι διαθέτουν θαυμάσια βοηθητικά όργανα των αισθήσεων, που τα καθιστούν ικανά όχι μόνο να διαβάζουν τις σκέψεις των ανθρώπων από απόσταση, αλλά ακόμη να γνωρίζουν τα σχέδια επεκτατικής πολιτικής των γήινων όντων, αλλά και τα σχέδια ενός ενδεχόμενου πυρηνικού ολέθρου.

Alberto Perego (1903 -1981)

Σύμφωνα με τον Alberto Perego, οι εξωγήινοι έχουν τις τεράστιες βάσεις και τους αεροδιαδρόμους τους στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, προκειμένου να μη γίνονται αντιληπτοί από τα τηλεσκόπιά μας.


Ο ίδιος, αλλά και ο ομοϊδεάτης του George Andamski πίστευαν ότι οι εξωγήινοι είναι ανθρωπόμορφοι, σκέπτονται όπως εμείς και διαπνέονται από ανώτερες ηθικές αξίες, μολονότι είναι εξαιρετικά πιο προηγμένοι τεχνολογικά. Διαθέτουν τις ίδιες αισθήσεις, πιθανώς και παραπάνω, έχουν ευρέως αναπτυγμένο εγκέφαλο, χρησιμοποιούν τη δική τους γλώσσα επικοινωνίας, αλλά μαθαίνουν με ευκολία και τις ανθρώπινες γλώσσες χάρις στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

George Adamski (17/04/1891 – 23/04/1965)

Από ποιους πλανήτες προέρχονται άραγε; Προφανώς, δεν κατάγονται από το δικό μας ηλιακό σύστημα, αλλά καταφτάνουν εδώ από άλλα, μακρινά συστήματα. Αλλά είναι εύλογο να αναρωτηθούμε γιατί δείχνουν προτίμηση στον πλανήτη μας. Πολύ απλά, ίσως επειδή η Γη, αν και μικροσκοπική, είναι εξόχως θαυμαστή, πολυποίκιλη και βρίθει από ζωή, ακόμη και στα πιο αφιλόξενα μέρη της.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, κατά τον Alberto Perego, η παρατήρηση των ανθρώπων από τα προικισμένα αυτά ουράνια πλάσματα να ικανοποιεί την ιστορική τους περιέργεια, όπως ίσως θα κάναμε κι εμείς, αν διαθέταμε χρονομηχανές, που θα μας επέτρεπαν να ταξιδέψουμε στο παρελθόν μας.

Ίσως, φυσικά, οι εξωγήινοι να έχουν και κάποιον άλλο σκοπό που μας μελετούν, αλλά δεν είμαστε σε θέση να τον γνωρίζουμε ή να τον αντιληφθούμε.

Τα διαπλανητικά όντα, όπως τουλάχιστον τα φανταζόμαστε, αποτελούν ένα πεδίο προβληματισμού όχι μόνο για τους επιστήμονες παγκοσμίως, αλλά και για τους απλούς ανθρώπους.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 01/07/1959…


Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...