#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Όλοι είδαμε στα κανάλια τους δημοσιογράφους να "κατσαδιάζουν" τους διαμαρτυρόμενους για την ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση που βιώνει η Ελλάδα, όπου έστησαν μπάρμπεκιου απέναντι από το χοτ σποτ Διαβατών.

Η ένσταση των δημοσιογράφων εν πολλοίς, ήταν το "είναι απάνθρωπο να προκαλείς εξαθλιωμένους ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο". 
Το ότι η απάντηση των διαμαρτυρομένων ήταν "μα δεν είναι εξαθλιωμένοι, αλλά κυρίως νεαροί τυχοδιώκτες, από χώρες που δεν είναι εμπόλεμες", δεν λήφθηκε υπ' όψιν από τους δημοσιογράφους. Που σημαίνει, ότι δεν τίθεται καν θέμα απανθρωπιάς, αλλά αντίδρασης στον τυχοδιωκτισμό.

Ούτε βία ασκήθηκε, ούτε καμιά ασχήμια από μέρους των διαμαρτυρομένων, που δήλωσαν ότι, ακτιβισμό διαμαρτυρίας για το φαινόμενο του εποικισμού της Ελλάδας έκαναν και τίποτε άλλο.
Σε κάποια στιγμή, ο δημοσιογράφος που παραλίγο να "σκίσει τα ιμάτια του" από αγανάκτηση, ρωτά... "Μήπως να τους κρεμάσουμε;;". "Μήπως να τους απελάσουμε;;;" Ρωτάμε εμείς... Καμιά κουβέντα περί απέλασης, που είναι το νόμιμο για την περίπτωση, μιας και ζούμε το απίστευτο τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο να μην απελαύνονται, αλλά και να μην φυλακίζονται όταν εγκληματούν! Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο δηλαδή. Και όποιος αγανακτεί σε αυτόν τον παραλογισμό που, μαθηματικώς, σκοτώνει τον Ελληνισμό, είναι... απάνθρωπος, σύμφωνα με τα κανάλια.


Δείτε τώρα στα βίντεο που ακολουθούν, την γλυκύτατη και αποστασιοποιημένη συμπεριφορά των καναλιών απέναντι στην ειρωνεία των άθεων προς τους χριστιανούς της Ελλάδας με... τους "φανερούς δείπνους" την Μ. Παρασκευή, που ενώ θα έπρεπε να επικρατεί το ερώτημα "Αφού δεν πιστεύετε, γιατί ασχολείστε και προκαλείτε αυτούς που πιστεύουν;". Ή επίσης θα μπορούσαν να τους ρωτήσουν, "γιατί δεν ειρωνεύεστε και την νηστεία του ραμαζανιού των μουσουλμάνων;", αυτά -τα κανάλια- δίνουν μια διάσταση κανονικότητας στην αγενή, το λιγότερο, αυτή πράξη. Η επισήμανση δε, θα έπρεπε να ήταν ότι, άθεοι δηλώνουν, όχι σατανιστές, που ως γνωστόν μάχονται κατά των χριστιανών.... Νομίζω;




Για να δείξουμε τα δυο μέτρα και δυο σταθμά των καναλιών, που δείχνει τον ρόλο που παίζουν, πήραμε μόνο την περίπτωση της κρεοφαγίας των άθεων και όχι τα τόσα άλλα τρελά, αλλά και επικίνδυνα, τα οποία αποκαλούν ακτιβισμό όλοι οι απροσάρμοστοι, μόνο και μόνο για να δείξουν τον ανθελληνισμό τους, και τα κανάλια τους μιλούν σοβαρά, κάνοντας μάλιστα και διαφήμιση την τρέλα τους...

To MATI GR, παίρνει θέση και σας λέει ξεκάθαρα "Μην λαβαίνετε υπ' όψιν ειδήσεις και δημοσιογραφικές εκπομπές από τα συστημικά κανάλια. Είναι όργανα παραπληροφόρησης του ευρύτερου σχεδιασμού, που θέλει να εποικίσει την Ελλάδα με παράνομους μετανάστες". Τσεκαρισμένο.

MATI GR
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...