#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 9 μέχρι 15 Σεπτεμβρίου.


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Κριός 
Εσείς που ανοίγετε στο πρώτο δεκαήμερο ίσως βρείτε ένα εναλλακτικό τρόπο η χρησιμοποιώντας το ταλέντα σας να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Για εσάς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες, έχετε να ρυθμίσετε θέματα τής καθημερινότητας, εργασίας, κι υγείας. Με την πολλή ενέργεια που έχετε, αποφύγετε την ένταση και τις υπερβολές. Είναι μια εβδομάδα που μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, μπορείτε να πετύχετε ένα σημαντικό στόχο , που έχει να κάνει με τη εργασία η τη καριέρα σας, να βρείτε λύσεις σε ένα χρόνιο Θέμα υγείας. Αποφύγετε να μπλέκεται σε παρασκηνιακές ενέργειες και μην εμπιστευτείτε άτομα στο χώρο εργασίας που δεν τους ξέρετε καλά γιατί μπορεί να σας απογοητεύουν. Εσείς το τρίτο δεκαήμερο έχετε όμορφες συναντήσεις, ευχάριστα νέα για εργασία, νέες γνωριμίες και σχέσεις.


Ταύρος
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου μπορείτε να κάνετε τώρα αλλαγές στη ζωή σας, ό,τι δεν σας ταιριάζει να το αλλάξετε και να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας. Εσείς τού δεύτερου δεκαημέρου, μπορείτε τώρα να προωθήσετε ένα δημιουργικό η καλλιτεχνικό σχέδιο σας. Έχετε να ασχοληθείτε με θέματα των παιδιών, να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία, ένα στόχο σας για σπουδές ή ένα ταξίδι, έχετε ευχάριστα νέα για ένα νομικό θέμα. Εσείς το τρίτου δεκαήμερου έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις . Μπορείτε να εκφράσετε τα αισθήματα σας σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει Είναι οι μέρες που μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα γάμο, για ένα απόγονο. Τέλος της εβδομάδας ίσως απογοητευτείτε από κάποιον φίλο σας η για λανθασμένες εκτιμήσεις ,για κάποιο σχέδιο σας.

Δίδυμοι
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου ανακαλύπτετε τώρα τον εαυτό σας και με τις εμπειρίες του παρελθόντος θα βρείτε νέους τρόπους εξελιγμένους για να προχωρήστε στη ζωή. Εσείς τού δεύτερου δεκαήμερου αποφύγετε την ένταση με άτομα της οικογένειας, μπορείτε όμως να πραγματοποιήσετε μια ευνοϊκή οικονομική συμφωνία πού σχετίζεται με το σπίτι, με την οικογένεια, με  την ακίνητη περιουσία. Στο επαγγελματικό χώρο περνάτε κάποια απογοήτευση η τα πράγματα δεν είναι όπως πιστέψατε. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε όμορφες συναντήσεις με άτομα της οικογένειας και ευχάριστα νέα νέα.

Καρκίνος
Μη λέτε όχι στις προσκλήσεις που θα έχετε αυτό το διάστημα, είναι ευνοϊκές μέρες για νέες γνωριμίες, για εκδρομές και ταξίδια στο εξωτερικό, για συνάντηση με αδέλφια και αγαπημένα πρόσωπα, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις η να υπογράψετε κάποιο συμβούλιο η  μια συνεργασία. Θα έχετε έξοδα αυτό το διάστημα για νατακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά και εσείς αποφύγετε να είστε υπερβολικοί και να κάνετε έξοδα που δεν χρειάζονται για να μη σας φέρουν σε σύγκρουση με το σύντροφό σας ή με τα αγαπημένα πρόσωπα. Προσέχετε στην οδήγηση και τον τρόπο που επικοινωνήστε με τα αγαπημένα πρόσωπα.  Τέλος της εβδομάδας μη πιστεύετε ό,τι ακούτε γιατί πιθανόν να μη βασίζονται στην αλήθεια. Λέων 
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε αλλαγές στο επαγγελματικό τομέα νιώθετε να καταπιέζεστε , θέλετε να τα αλλάξετε όλα, ακούτε τη καρδιά σας και κάνετε αυτό που σας κάνει χαρούμενους. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε αισιοδοξία και θα νιώθετε ασφαλείς στα οικονομικά θέματα Έχετε όμως έξοδα για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας, κι εσείς θα κάνετε υπερβολές και πιθανόν να βγείτε από το προϋπολογισμό σας, γι' αυτό προσέχετε . Μπορείτε τώρα να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα σημαντικό στόχο σας, που έχει να κάνει με την εργασία και την βελτίωση των οικονομικών σας.Είναι σημαντικές μέρες πού μπορείτε να βρείτε λύση και θεραπεία σε ένα πρόβλημα υγείας. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως νιώθετε απογοητευμένοι για ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τους άλλους ή από μια συναισθηματική σχέση. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα και συναντήσεις με αδέρφια και συγγενικά πρόσωπα.    
                                                                                                                                         
Παρθένος 
Εσείς το πρώτου δεκαήμερου αλλάξτε τώρα τον τρόπο που σκέφτεστε, κάνετε σπουδές διαφορετικές από αυτές  που κάνετε μέχρι τώρα. Ίσως ασχοληθείτε με την ψυχολογία,τεχνολογία , έχετε δυνατότητα και ευκαιρίες για να προγραμματίσετε μακρινά ταξίδια ή στο εσωτερικό για την εξέλιξη σας Εσείς του δεύτερου δεκαήμερου είστε δυνατοί, αισιόδοξοι μπορείτε τώρα να καταφέρετε ένα σημαντικό, δημιουργικό στόχο σας που έχετε δουλέψει πολύ καιρό τώρα. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως νιώθετε απογοητευμένοι οι εξαπατημένοι από μια σχέση ή μια συνεργασία , μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις γιατί μπορεί να μη είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.Εσείς του τρίτου δεκαήμερου θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους, έχετε πολλές ιδέες που μπορείτε να  προωθήσετε,  θα δημιουργήσετε μια σημαντική σχέση με πάθος.

Ζυγός
Εσείς το πρώτου δεκαήμερου έχετε ξαφνικά εικονικά προβλήματα που σχετίζονται με τους άλλους και  με τη διαίσθηση σας μπορείτε να βρείτε τρόπους για να τα λύσετε.Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου νιώθετε κουρασμένοι θέλετε να απομονωθείτε για λίγο, να βάλετε στη τάξη τη ζωή και τα συναισθήματα σας. Αποφύγετε το παρασκήνιο που αργότερα μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας. Ετοιμάστε τα σχέδια σας για τον επόμενο διάστημα.Τέλος της εβδομάδας ίσως νιώθετε μπερδεμένοιαπό κάποιον συνάδελφο σας, η ανακαλύπτετε κάτι που έχει να κάνει με την εργασία η κάποιο πρόβλημα υγείας.


Εσείς το τρίτου δεκαήμερου κάνετε μια γνωριμία, μια σχέση και ίσως τη κρατήσετε μυστική. Κι από την άλλη ίσως έχετε την ανάγκη  να έρχεστε σε επαφή με μια παλιά σχέση.Σκορπιός 
Εσείς το πρώτου δεκαημέρου, κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, στις σχέσεις, αλλά και στις εργασίες. Εσείς του δεύτερου δεκαήμερου είστε κοινωνικοί, νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας,  που θα  βοηθήσουν στην εξέλιξη σας. Αποφύγετε να μπλέκετε τους φίλους  με τα ερωτικά σας. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως νιώθετε απογοητευμένοι οι εξαπατημένοι από μια σχέση σας, ή κάποιο θέμα με τα παιδιά σας,  μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις περιμένετε  μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Του τρίτου δεκαημέρου κάντε νέους φίλος, συμμετέχετε σε ομάδες, μπορείτε να καταφέρετε τώρα κάτι που επιθυμείτε τόσο πολύ με τη βοήθεια της οικογένειας.

Τοξότης 
Εσάς θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά θέματα, έχετε πολύ φόρτο σε εργασίες και ενέργεια, αποφύγετε να έρχεστε σε σύγκρουση με άτομα κύρους. Είναι μια εβδομάδα που θα έχετε ευκαιρίες να πετύχετε κάτι σημαντικό που έχει να κάνει με το κοινωνικό σας προφίλ,  με τα επαγγελματικά ,και συνδέεται με την βελτίωση των οικονομικών σας, ίσως είναι μια νέα πρόταση για την καριέρα σας.
Τέλος της εβδομάδας ίσως νιώθετε μπερδεμένοι η απογοητευμένοι από ένα θέμα η πρόσωπο της οικογένειας, που σχετίζεται και με τα επαγγελματικά σας. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου έχετε ευχάριστες συναντήσεις και με νεες ιδέες κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα που θα σταθεροποιήσουν τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως 
Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά και τώρα ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, προγραμματίζετε σπουδές στο εξωτερικό, ταξίδια , γνωρίζετε νέους ανθρώπους και συγγενικά πρόσωπα που είναι μακριά, θα ασχοληθείτε επίσης με πνευματικές εργασίες.Στο τέλος της εβδομάδας ίσως νιώθετε μπερδεμένοι για κάποιες σκέψεις οι ιδέες σας  η με αδέρφια ή συγγενικά άτομα
Προσέχετε την σύγχυση ,την αφηρημάδα στην οδήγηση και τις κλοπές. Αν έχετε να υπογράψετε συμβόλαια η να βάλετε υπογραφές τέλος της εβδομάδας πρέπει να προσέχετε τις εξαπατήσεις . Γεια εσάς του τρίτου δεκαημέρου είναι όμορφες μέρες για να κάνετε μια συνάντηση,μια νέα  γνωριμία και  να δημιουργήσετε μια όμορφη δυνατή σχέση με πάθος.

Υδροχόος
Νιώθετε ανασφάλεια για οικονομικά θέματα, και έχετε να ρυθμίσετε  τα  οικονομικά που σχετίζονται με τους άλλους, αυτό θα σας απασχολήσει  αυτό το διάστημα. Μπορείτε να καταφέρετε με μυστικό τρόπο μια οικονομική συμφωνία  μέσου ενός δάνειου, μια κληρονομιάς, φορολογικά η  με τοδημόσιο. Αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συναλλαγές  η  να πάρετε οικονομικά ρίσκα αυτές τις μέρες γιατί μπορεί να  να εξαπατηθείτε. Θα έχετε οικονομική βοήθεια από άτομα της οικογένειας. Ευνοείται μια γνωριμία, μια σχέση.

Ιχθύες
Έχετε την βοήθεια και τη στήριξη των φίλων σας  αυτή την εβδομάδα.Θα σας απασχολήσουν σχέσεις και συνεργασίες,  ίσως νιώθετε μπερδεμένοι για ένα άτομο που συνεργάζεστε . Οι υπερβολές σας στο επαγγελματικό χώρο φέρνουν εντάσεις στη σχέση σας. Αν είστε μπερδεμένοι για μια σχέση ή μια συνεργασία μη παίρνετε τώρα σημαντικές αποφάσεις αφήστε για λίγο να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Οι ελεύθεροι θα έχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν νέα άτομα, να δημιουργήσουν μια δυνατή σημαντική σχέση ίσως με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Ευνοείται μια γνωριμία μια σχέση που πιθανόν να τη κρατήσετε μυστική. - MATI GR


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...