Δείτε όλα τα Ελληνικά κανάλια τηλεόρασης online από εδώ!
Τα είπε όλα... Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν είμαστε ελεύθερο Κράτος, αλλά προτεκτοράτο με όρια ανεξαρτησίας
ΔΕΙΤΕ ΑΓΩΝΕΣ LIVESTREAMING ΕΔΩ
Αποκαλυπτική έρευνα: Έτσι πέφτουν θύματα οι άντρες από sites γνωριμιών - Το κόλπο με τα πληρωμένα μηνύματα
Βρείτε εργασία εδώ
3/4 φλυτζανιού βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλιτζάνι λεπτή ζάχαρη
2 & 1/4 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ακατέργαστη ή κρυσταλλική ζάχαρη για την επικάλυψη (1/2 φλιτζάνι είναι αρκετό)
Οδηγίες:
Σε ένα μίξερ, ανακατέψτε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα.
Προσθέστε όλο το αλεύρι και ανακατέψτε το μέχρι το μείγμα να έχει την υφή της ψίχας. (Μπορείτε επίσης να το ανακατέψετε με το χέρι)
Βάλτε το μείγμα σε μια καθαρή επιφάνεια και να συνεχίστε με το χέρι.
Ζυμώστε μέχρι να σχηματιστεί η ζύμη.
Απλώστε τη ζύμη σε μία μεγάλη ορθογώνια επιφάνεια.
Ρίξτε την ακατέργαστη ζάχαρη σε λαδόχαρτο και τυλίξτε τη ζύμη σε αυτό. Αφού η ζύμη καλυφθεί με ζάχαρη, μεταφέρτε την σε μια πλαστική μεμβράνη και βάλτε την το στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για περίπου 30 λεπτά.
Κόψτε σε κομμάτια τη ζύμη και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί με μία λαδόκολα από κάτω.
Ψήστε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. syntages-matigr
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours