Για τα κεφτεδάκια
500 γραμ. κιμά από μοσχάρι
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
2 φέτες ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο καλά
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
1/4 κούπας γάλα
1/2 κ.γλ baking powder
λίγο κρασί
1 αβγό
600 ml ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου
5 κ.σ αλεύρι
5-6 κ.σ ελαιόλαδο
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
1/4 κούπας κρασί λευκό
250 ml κρέμα γάλακτος
πιπέρι
αλάτι (με προσοχή αν ο ζωμός έχει αλάτι)
πάπρικα ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours