#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 26/8 έως 1/9 2019


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Κριός
Αγαπημένοι φίλοι Κριοί, θα είναι μια εβδομάδα πού θα έχετε δύναμη, αισιοδοξία, εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, είναι η ώρα να οργανωθείτε, να κοιτάξετε τη δουλειά σας, τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση, τη διατροφή. Ξαφνικά μπορεί να έχετε μια πρόταση που δεν περιμένετε, για μια εργασία, που θα βελτίωση και τα οικονομικά σας. Είναι μια εβδομάδα που ο έρωτας θα βρίσκεται στη καθημερινότητα, στο χώρο της εργασίας, στο γυμναστήριο, παντού και ίσως κεραυνοβόλα, χωρίς να τον περιμένετε. Προσπαθήστε μόνο να μην είστε βιαστικοί για να αποφύγετε μικροατυχήματα στο χώρο της  εργασίας.

Ταύρος
Αγαπημένοι φίλοι Ταύροι, είναι μια εβδομάδα που με την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια που έχετε μπορείτε να προβάλλετε τα ταλέντα, τις δημιουργίες σας, να περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο τέλος της εβδομάδας ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με ένα σχέδιο σας, ένα νέο ξεκίνημα για τη δουλειά σας, έναν έρωτα, ένα χόμπι ή έναν απόγονο. Οι ελεύθεροι τώρα όσο ποτέ έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Αγαπημένοι φίλοι Δίδυμοι, θα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με την οικογένειά, να τακτοποιήσετε οικογενειακές εκκρεμότητες, υποχρεώσεις. Να προσφέρετε την αγάπη και τις υπηρεσίες σας, στα άτομα της οικογένειας. Πιθανόν να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ή ένταση με άτομα της οικογένειάς, να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί να εκφράσετε τη γνώμη σας και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Από το τέλος της εβδομάδας θα έχετε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν στο χώρο του σπιτιού, της οικογένειας, για την ακίνητη περιουσία, για μια μετακόμιση.

Καρκίνος
Αγαπημένη φίλοι Καρκίνοι, είναι μια εβδομάδα που δεν θα σας φτάσουν οι ώρες για να συναντήσετε, να συζητήσετε με πολλά άτομα. Να διεκπεραιώσετε όλες τις εκκρεμότητες. Να συναντήσετε αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα, να κάνετε μικρά ταξίδια, εκδρομές και να δείχνετε την αγάπη σας. Κάποιο θέμα ίσως να σας νευριάζει, προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και να έχετε χαμηλούς τόνους. Από το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να προωθήσετε εμπορικά σχέδια, να κάνετε νέα ξεκινήματα, υπογραφές, συμβούλια, μαθήματα, ταξίδια, εκδρομές, αγορά μεταφορικού μέσου. Νέες γνωριμίες, φλερτ και για αυτός που είναι ελεύθεροι ένας μεγάλος κεραυνοβόλος έρωτας.


Λέων
Αγαπημένοι φίλοι Λέοντες, αυτό το διάστημα θα σας απασχολούν οικονομικά θέματα, θα ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις που έχετε, ίσως θα βγούνε κάποια έξοδα που δεν τα περιμένετε, για κάποιο ταξίδι μακρινό που θέλετε να κάνετε, για σπουδές ή κάποια αγορά. Έχετε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και οικονομική ασφάλεια αυτό το διάστημα. Από το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, ίσως μια νέα πρόταση στα επαγγελματικά, νέα ξεκινήματα που θα βοηθήσουν στη βελτίωση των οικονομικών σας.

Παρθένος
Αγαπητοί φίλοι Παρθένοι, είναι μια περίοδος που θα σας απασχολήσουν προσωπικά σας ζητήματα. Έχετε λάμψη, αισιοδοξία, είστε δημιουργικοί και με την εργατικότητα, το λόγο σας, μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Είστε ιδιαίτερα ερωτικοί αυτό το διάστημα. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα αν το επιτρέπει και ο προσωπικός τους χάρτης να γνωρίσουν ένα δυνατό έρωτα. Από το τέλος της εβδομάδας θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, να αφήστε πίσω ότι δεν σας αντιπροσωπεύει και δεν σας κάνει χαρούμενος. Είναι τώρα η στιγμή να τολμήσετε, να μη αφήσετε τις ευκαιρίες να περάσουν για να εξελιχθείτε στη ζωή.

Ζυγός
Αγαπημένοι φίλοι Ζυγοί θα έχετε την τάση αυτή την εβδομάδα να είστε εσωστρεφής, να θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι σας. Μην αφήνετε φοβίες να επηρεάζουν την διάθεσή σας. Είναι μια περίοδος που θα δουλεύετε παρασκηνιακά, αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε στόχους που έχετε. Ίσως επιστρέψει στη ζωή σας ένας έρωτας που δεν είχε καλή κατάληξη το τελευταίο διάστημα. Ακόμα κάποιοι μπορούν να δημιουργήσουν μια μυστική ερωτική σχέση που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να την βγάλουν προς τα έξω. Από τις 30 Αυγούστου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνετε μια μυστική οικονομική συμφωνία. Πιθανόν να υπάρχουν κάποιες αποκαλύψεις για ένα συναισθηματικό σας θέμα. Μπορεί και εσείς ξαφνικά να παρουσιάζετε ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο που νιώθετε βαθιά αισθήματα. Ίσως κάποιος φίλος να σας βλέπει τώρα ερωτικά.

Σκορπιός
Αγαπημένοι φίλοι Σκορπιοί θα είστε πολύ κοινωνικοί αυτό το διάστημα, θα γνωρίζετε νέους φίλους, θα ασχοληθείτε ή θα συμμετέχετε σε κάποια ομάδα. Ίσως χρειαστεί να στηρίξετε κάποιο φίλο σας που σας έχει ανάγκη. Είναι μια σημαντική στιγμή, μπορείτε με τη βοήθεια φίλων να κάντε νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν ψάχνετε τον έρωτα σας, αυτό θα είναι μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Από τις 30 Αυγούστου θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέους φίλους, να ενταχθείτε σε ομάδες, σε νέες δραστηριότητες, να πραγματοποιήσετε ένα στόχο, μια επιθυμία σας.

Τοξότης
Αγαπημένοι φίλοι Τοξότες, αυτό το διάστημα δώστε προτεραιότητα στη καριέρα σας και μετά στην κοινωνική σας εικόνα, να δείξετε προς τα έξω τι αξίζετε και τι μπορείτε να κάνετε, να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας. Ο πολύς φόρτος εργασίας μπορεί να σας φέρει νευρικότητα, προσέχετε, αποφύγετε την ένταση με άτομα κύρους στον επαγγελματικό χώρο. Από τις 30 Αυγούστου θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέα ξεκινήματα στον επάγγελμα το χώρο αλλά και για επαγγελματική καταξίωση. Ίσως έχετε μια νέα πρόταση εργασίας, διαφορετική από αυτή που κάνετε τώρα. Ο έρωτας για σας θα χτυπήσει στον επαγγελματικό χώρο.


Αιγόκερως
Αγαπημένοι φίλοι Αιγόκεροι, είναι μια περίοδος που μπορείτε να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Να κάνετε ταξίδια, να συναντήσετε αγαπημένους ανθρώπους, να κάνετε ταξίδια για την εξέλιξη σας. Να προγραμματίσετε μαθήματα, σπουδές, να ρυθμίσετε νομικά ζητήματα. Είναι ένα ερωτικό διάστημα, μπορείτε να βρείτε τον έρωτα σας στο πρόσωπο ενός ατόμου διαφορετικού από εσάς ή από το εξωτερικό. Από τις 30 Αυγούστου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με σπουδαίες, ταξίδια. Ίσως τώρα αλλάζετε τη φιλοσοφία που βλέπετε τα πράγματα και θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο για την εξέλιξη σας. Πρέπει να τολμήσετε για να αλλάξετε τη ζωή σας.

Υδροχόος
Αγαπημένοι φίλοι Υδροχόοι, θα ασχοληθείτε αυτό το διάστημα με οικονομικά θέματα, με τις επενδύσεις, τα κεφάλαια σας και τα κληρονομικά ζητήματα. Καιρός να κλείσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν. Θα σας απασχολήσει και ένα συναισθηματικό, ερωτικό θέμα, ή ένας καινούριος, μυστήριος έρωτας που γεννιέται. Από τις 30 Αυγούστου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία, ίσως με τη βοήθεια από άτομα της οικογένειας, μπορεί να έχει να κάνει με την ακίνητη περιουσία ή με μια κληρονομιά. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να επενδύσετε και ίσως θα υπάρχει ξαφνικά μια νέα πηγή εισοδήματος.

Ιχθύες

Αγαπημένοι φίλοι Ιχθύες, είναι η ώρα να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας, αλλά μην ξεχάσετε και τον εαυτό σας. Διαλέξτε να περάσετε όμορφα, να δείχνετε τα συναισθήματα σας και την αγάπη στον σύντροφό σας και να αποφύγετε τη ζήλια και την κτητικότητα. Γνωρίζετε νέα άτομα πιο εξελιγμένους από εσάς, παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για ένα γάμο, για μια συνεργασία. Θα έχετε ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές, νέες συμφωνίες και συμβόλαια. Ίσως κάντε μια συνεργασία με τα αδέρφια ή με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Είναι μια ερωτική περίοδος. Από τις 30 Αυγούστου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για μια νέα σχέση και μια νέα συνεργασία - MATI GR


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...