#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

...ΤΗΝ καρδιά σου να φύγει η καταχνιά το μουντό. Πρόσωπο της και δέξου την ευτυχία την Καρτερια σε μια όμορφη σκέψη ψυχή να διαδραματησει γεγονός χαρμόσυνο για σένα. ΤΟ μυαλό σου μη στέκεται σε θεωρίες πρέπει να στο τριβελλιζζουν μα τα θέλω σου κυριάρχησε τα μην τα λοξοδρομείς γίνε ο οδηγητή κι όχι μόνο ο αφήγησης τους. ΤΟ φερμουάρ απ το. Πέπλο. Που τα κάλυψες και τα συνόδεψε στο χρονοντουλαπο.. Ξεσκέπασε το και δωστου ανάσα πνοή ζωής Βρες το άρωμα εκείνο τη μοσχοβολιά.. ΤΟ καπάκι που συσσωρευτές μέσα σου ... Ατμούς που στερεοποιηθηκαν κι έγιναν μπετόν ένα σώμα μια ψυχή.. Στρώμα πάχους αδιαπέραστο κι αξεπέραστου πόνου θυμού. ΤΗΝ καταπακτή των συναισθηματων σου αφουγκράσου την ψυχή σου τον ιδιαίτερο τρόπο σκέψης το Μοναδικό μη εξευτελιστικο άγγιγμα της το δικό σου αγνό κι αθώο αληθινό. Τα Πόρτο παράθυρα της καρδιάς σου εισπνοή ανθρωπιάς εκπνοή πραγμαογνωμοσυνης της Ελευθερη το κλουβί το πέταξες μαζί με το κλειδί πετας ψηλά ο έτος μέσα σου δρα συνεχως αντιδρά εξεγείρεται... ΖΕΙ... Άνοιξε τις σκέψεις σου μην τις επαναπαυεις Συγχώρεσε ηρέμησε δες το παζλ τακτοποιήστε το...Λύτρωση συνάμα και κάθαρση ΜΗ λησμονείς απλά συγχώρεσε.. Όχι γιατί το αξίζει... Για την ΨΥΧΉ ΣΟΥ....

Λίγα λόγια για την Αννα Ζανιδάκη που υπογράφει ως "ΤΣΑΚΑΛΑΚΙ".

Κατάγεται απ τη λατρεμένη της Καβάλα, που την κουβαλά πάντα μαζί της.
Ασχολήθηκε από μικρή με το να γράφει στιχάκια κι αργότερα να μεγαλώνει και να αυξάνει τις σκέψεις της ,σε μορφές αρκετών στροφών.

Η γραφή της είναι πολυβραβευμένη με συμμετοχές σε Παγκόσμιους διαγωνισμούς ποίησης ,καθώς και σε Πανελλαδικούς διαγωνισμούς,από διάφορους λογοτεχνικούς συλλόγους συμπεριλαμβανομένου κάθε είδους Λογοτεχνικής γραφής.

Ποιήματα ,διηγήματα,παραμύθια ,δοκίμια ,άρθρα και μουσικό στίχο.

Εχει εκδώσει την ποιητική συλλογή ΑΚΡΙΒΟΘΩΡΗΤΗ καθώς και το μυθιστόρημα ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠ ΑΓΡΥΠΝΗΣΙΝ και τώρα είναι υπό έκδοσιν η ποιητική της συλλογή ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΖΩΗΣ..το βάσανο του εγώ και το βάλσαμο του εμείς.

Είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΞΑΝΘΗΣ 89.9 ΤΟ ΑΡΑΞΟΒΟΛΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ όπως και σε παραμύθια ,,,ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .

Συμμετέχει σε διάφορους συλλόγους πολιτισμού ,χορωδίας και δημιουργικής γραφής καθώς και σεμιναρίων αυτογνωσίας και ψυχολογίας.

Στόχος μου, λέει, να γίνουμε ο καθένας μας ,καλύτερος και η ζωή μας να ναι αυτή που μας ΑΞΙΖΕΙ.

Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...