#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Δικαστής στο Τέξας έκανε το αδιανόητο σε μια τραγική περίπτωση sex trafficking παιδιού, κάλεσε τους ενόρκους να απαλλάξουν την κατηγορουμένη επειδή του το ζήτησε λέει ο Θεός ο ίδιος.

Ο εντιμότατος Jack Robinson το πήρε κυριολεκτικά πάνω του και επικαλέστηκε το Ανώτατο Ον για να αθωωθεί η Gloria Romero-Perez, την οποία κατηγορούσε η πολιτεία επειδή έφερε τη 15χρονη ανιψιά της από την Ονδούρα και την πούλησε σε έναν Τεξανό έναντι 6.000 δολαρίων, ώστε να την κάνει σκλάβα του σεξ.
Τη συνέλαβαν τον Αύγουστο του 2016 και η υπόθεσή της εκδικάστηκε πρόσφατα, όταν το έκπληκτο ακροατήριο άκουσε τον δικαστή να λέει: «Όταν ο

Θεός μού λέει να κάνω κάτι, πρέπει να το κάνω», όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα της κομητείας «New Braunfels Herald-Zeitung». Και μετά αποσύρθηκε από την εκδίκαση της υπόθεσης!
Οι ένορκοι αγνόησαν ωστόσο τη θεϊκή αυτή παρέμβαση και έκριναν ένοχη την κατηγορουμένη, καταδικάζοντάς τη σε κάθειρξη 25 ετών.
skkgsofosfdpfonerwerfwe1
Όσο για τον άντρα που αγόρασε το κορίτσι, τον Julio Jimenez-Ramirez, ο οποίος την άφησε τελικά έγκυο, καταδικάστηκε επίσης για την εμπλοκή του στην υπόθεση. Μόνο που τα καμώματα του δικαστή έκαναν τη συνήγορο υπεράσπισης της κατηγορουμένης να ζητήσει την επανάληψη της δίκης καταθέτοντας αγωγή κακοδικίας.

Κακοδικία είδε η δικηγόρος, παρά το γεγονός ότι ο δικαστής επικαλέστηκε τον Θεό προς όφελος της πελάτισσάς της! Το δικαστικό σώμα μένει τώρα να αποφασίσει αν θα εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση…



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...