#


loading...

Τον απολογισμό της θητείας του στον Δήμο Πειραιά τα τελευταία πέντε χρόνια έκανε ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος, όσο κι αν πιέστηκε, δεν απάντησε με σαφήνεια στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από το zougla.gr
Ωστόσο, όπως ο ίδιος είπε, μένει μια στεναχώρια για τον τρόπο που ήρθε το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Μώραλη, τον οποίο δεν σταμάτησε να ευχαριστεί για την συνεργασία, αλλά και να εξάρει το έργο του ως Δημάρχου.
Από τη στιγμή όμως που πήρε πολιτική χροιά ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής», το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσει όπως σημείωσε, καθώς ο ίδιος δεν ασπάζεται την άποψη πως υπάρχουν εχθροί του Δήμου και του Ολυμπιακού.
«Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Ολυμπιακό ή τον Δήμο. Εγώ όσο ήμουν στον Ολυμπιακό, πήραμε πρωταθλήματα και κύπελλα. Όταν τα χάσαμε ήταν γιατί δεν είχαμε καλή ομάδα. Δεν το χάσαμε από καμία κυβέρνηση», είπε ο Πέτρος Κόκκαλης και συνέχισε:
«Δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε πληρωμένα δημοσιεύματα εφημερίδων. Έφυγα γιατί δεν με εκφράζει πλέον ο τρόπος λειτουργίας του Συνδυασμού. Το τι θα κάνω είναι δικό μου θέμα.

Πάντα τα τελευταία 25 χρόνια όποιος ψάξει τη ζωή μου είμαι κοντά στα κοινά. Μ'αρέσει περισσότερο να αναλαμβάνω δράσεις για νέες ιδέες και να βοηθάω ανήμπορούς ανθρώπους. Με τον Γιάννη Μώραλη που είναι και φίλος είχα μια άψογη συνεργασία. Με τον κύριο Μαρινάκη δεν είχα αυτή την ευκαιρία.
Παρά το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος σε σταυρούς δεν ερχόταν στα δημοτικά συμβούλια. Μια φορά τον είχα δει και τσακώθηκε με τους αντιπάλους. Η μόνη φορά που συνεργάστηκα ήταν στους μετανάστες που ζήτησα από την κουζίνα του Ολυμπιακού να φτιάχνουν μερίδες για τους ανθρώπους αυτούς που ήταν στο λιμάνι και βέβαια ανταποκρίθηκε».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε όμως και η απάντησή του για το αν πρέπει ένας Δήμαρχος να είναι και πρόεδρος στον Ολυμπιακό.
«Πρόεδρος στον Ολυμπιακό είναι ο κος Μώραλης, δεν είναι ο κος Μαρινάκης. Κατά τη γνώμη μου ο Δήμαρχος Πειραιά, θα έπρεπε να είναι πρόεδρος στα ερασιτεχνικά σωματεία που προάγουν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό το ευ αγωνίζεσθαι. Ο Ολυμπιακός όπως ξέρετε είναι ΠΑΕ. Ανώνυμη εταιρεία, που πουλάει εισιτήρια, φανέλες, θέαμα. Κι εκεί μεγαλομέτοχος είναι κάποιος που έχει οφσορ».


zougla.gr
Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...