#


loading...

Η μητέρα φαίνεται στα δύσκολα και αυτό θέλησε να αποδείξει η 37χρονη Lilybeth Marvel, η οποία αναγκάστηκε να ταΐσει τον 13χρονο γιο της κατά τη διάρκεια ενός 48ωρου μαραθώνιου video games σε ένα Ίντερνετ καφέ.

Ο μικρός Carlito Garcia ήταν προσηλωμένος στο παιχνίδι και αρνήθηκε να «ξεκολλήσει» από την οθόνη για να φάει, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η 37χρονη μητέρα πριν από δύο χρόνια άρχισε να ανησυχεί, καθώς ο γιος της έμενε ως αργά στο Ίντερνετ καφέ της πόλης Nueva Ecija στις Φιλιππίνες.

Σε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, ο μικρός Carlito φαίνεται να τρώει το πρωινό που του έχει ετοιμάσει η μητέρα του κατά τη διάρκεια ενός «οργίου» παιχνιδιών. Μάλιστα ο μικρός είναι τόσο απορροφημένος και ταραγμένος που δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από την οθόνη και τα χέρια του από το πληκτρολόγιο όσο η 37χρονη τον ταΐζει.

Η μητέρα ακούγεται να λέει: «Κακόμοιρό μου παιδί… Έλα φάε τώρα. Έχεις τόσα λεφτά που μπορεί να σου πάρει μέχρι αύριο να γυρίσεις σπίτι. Μήπως πρέπει να πας στην τουαλέτα;» είπε, εκφράζοντας την ανησυχία της. Επιπλέον τον ρώτησε αν θέλει να πάρει τις βιταμίνες που του έστειλε η γιαγιά του.

Ο έφηβος έχει κάνει σκασιαρχείο από το σχολείο και κάθεται μόνος «σαν ζόμπι», παίζοντας το αγαπημένο του παιχνίδι «Rules of Survival». Η μητέρα του και ο πατέρας του, που επίσης ονομάζεται Carlito, σταμάτησαν το παιδί από το σχολείο για να αντιμετωπίσουν τον εθισμό του. Η μητέρα του μάλιστα έχει κάνει έκκληση για βοήθεια.

Προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί του πηγαίνει πρωινό από το σπίτι στο καφέ, η κα Marvel είπε: «Παλιά του γκρίνιαζα για τα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν λειτούργησε. Οπότε δοκιμάζω μία διαφορετική προσέγγιση. Προσπαθώ να τον κάνω να νιώσει πως ό,τι και να του συμβεί στη ζωή, είμαι η μητέρα του που τον αγαπάω και τον φροντίζω».

Η απαγόρευση, είπε, δεν έπιασε και πάντα ο μικρός έβρισκε τρόπο να ξεφεύγει και να πηγαίνει για παιχνίδι. «Ο άνδρας μου και εγώ αποφασίσαμε να τον σταματήσουμε από το σχολείο εξαιτίας του εθισμού του. Τώρα προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση».




Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...