#

loading...

Ο Τόνι Σφήνος, ο καλλιτέχνης που έχει γίνει γνωστός για το εκκεντρικό του στιλ, μέσω τηλεοπτικών σποτ, εμφανίσεων σε συναυλιακούς χώρους και τηλεπαιχνιδιών, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο των street coffee shops με μια σειρά café, τα οποία έχουν τη μοναδική του σφραγίδα.

Δημοσιεύματα ήθελαν το κατάστημα «Toni’s Playz Street café» στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μάρνη, να βάζει λουκέτο λόγω της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Ωστόσο η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική. Με ανάρτηση στο Facebook, ξεκαθαρίζει ότι το καφέ της Πατησίων δεν κλείνει απλά μετακομίζει στη Δυρραχίου στα Σεπόλια λόγω της έντονης εγκληματικότητας στην περιοχή ιδιαίτερα τις απογευματινές και βραδινές ώρες.
Ολόκληρη η ανάρτηση:
«Παρόλους τους ευφάνταστους τρόπους που εμπνεύστηκαν διαδικτυακοί δημοσιογράφοι για να παρουσιάσουν ένα κοινωνικό θέμα περιοχής σε "λουκέτα" και "ρολά" αντί για μετακόμιση καταστημάτων, το καφέ της Πατησίων μετακόμισε στη Δυρραχίου και σας περιμένουμε εκεί για καφεδοτοστάκι!!

ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ!! Μετά από όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για το κατάστημα μας επί των οδών Πατησίων και Μάρνης, μεταφέρουμε το Tonis Playz στην οδό Δυρραχίου 4-6 στα Σεπόλια. Πράγματι το έντονο πρόβλημα της περιοχής ιδιαίτερα τις απογευματινές και βραδινές ώρες με μικρό κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών μας έφερε στη δύσκολη απόφαση να εγκαταλείψουμε το σημείο αυτό. Θα χαρούμε να σας δούμε και να σας εξυπηρετήσουμε εκεί καθώς και στο Χαλάνδρι, Θεσσαλονίκη, Κύπρο, και προσεχώς Κηφισιά και Πειραιά!! Να είστε καλά και πάντα χαμογελαστά».



Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...