#

loading...

«Έλα Στεφανούλα γιατί με κατασκοτώσανε», ήταν τα πρώτα λόγια που χρησιμοποίησε μια άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα, για να περιγράψει στην ανιψιά της τον τρόμο που είχε βιώσει από τρεις κακοποιούς, οι οποίοι φέρεται να την έδεσαν, να τη φίμωσαν και τη χτύπησαν στο κεφάλι μέσα στο σπίτι της, στο Ηράκλειο Κρήτης, με στόχο να τη ληστέψουν.

«Βλέπει τρεις κουκουλοφόρους και τους λέει, "ωρέ σκύλοι, ποιοι είστε;”. Πρώτα της έδεσαν το στόμα, αλλά εκείνη πρόλαβε και δάγκωσε στο δάχτυλο τον έναν. Εκείνος της έδωσε μια γροθιά στο κεφάλι, για να τον αφήσει», ανέφερε η ανιψιά της γυναίκας, που κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο, σε ηλικία 88 ετών, αφού πρώτα τη βασάνισαν και την άρπαξαν 5.000 ευρώ.


Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του Star, τα χέρια της ηλικιωμένης μαρτυρούσαν τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των τριών δραστών, μέχρι αυτοί να φύγουν από το σπίτι της και μέχρι να καταφέρει τελικά να λυθεί. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας βιώσει όλο αυτό το εναντίον της βίαιο σκηνικό.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο θάνατός της αποδόθηκε σε... παθολογικά αίτια. Φως στο τι πραγματικά συνέβη θα δώσει η νεκροτομή-νεκροψία, όπως τονίστηκε. Όπως και να έχει, πάντως, οι ηλικιωμένοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τα χτυπήματα των κακοποιών, πέρα από τη μοναξιά τους.

Μια άλλη ηλικιωμένη γυναίκα, στην Αθήνα, που πηγαίνει στο ATM με δικό της άνθρωπο για να βγάλει χρήματα, ανέφερε: «Εννοείται δεν ξέρεις ποιος είναι αριστερά δεξιά. Εμένα δεν μου έχουν αφήσει τίποτα. Με έχουν κατακλέψει στον δρόμο». Πριν λίγο καιρό έπεσε θύμα ληστείας για πολλοστή φορά. «Μου έριξαν σπρέι και μου πήραν μέχρι και τη βέρα μου», επισήμανε.

Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...