#


loading...

Το Spiros Soulis.gr, προτείνει 6 διαφορετικούς τρόπους για να βάλετε τους στρογγυλεμένους καναπέδες σας στο χώρο και να υιοθετήσετε μια μοντέρνα διακόσμηση στο σαλόνι σας.
Προσθέστε και άλλες στρογγυλές επιφάνειες
Μια πολύ καλή διακοσμητική συμβουλή είναι να προσθέσετε στο χώρο σας και άλλα έπιπλα με γωνίες ή με στρογγυλεμένες λεπτομέρειες. Αν έχετε καναπέ που δημιουργεί καμπύλη καλό θα ήταν να επιλέξετε στρογγυλό τραπέζι ενώ μπορείτε να προσθέσετε και ένα με δύο ακόμα αντικείμενα με στρογγυλές άκρες. Αν βάλετε έναν γωνιακό καναπέ με στρογγυλεμένες γωνίες θα πρέπει να αποφύγετε να βάλετε μόνο έπιπλα με αυστηρές ίσιες γωνίες γιατί τότε ο καναπές σας θα δείχνει παράταιρος.

Βάλτε δύο καναπέδες
Οι στρογγυλεμένοι καναπέδες ταιριάζουν ακόμα καλύτερα ανά ζεύγος. Μπορείτε, για παράδειγμα, να τοποθετήσετε τον έναν απέναντι από τον άλλον και στη μέση να βάλετε ένα στρογγυλό τραπεζάκι. Προσπαθήστε να βάλετε τους δύο καναπέδες περίπου στη μέση του δωματίου για πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε κύκλο
Έχοντας έναν καμπυλωτό καναπέ έχετε ήδη δημιουργήσει το μισό ενός κύκλου στο δωμάτιό σας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τον κύκλο προσθέτοντας καρέκλες και πολυθρόνες στη συνέχεια του καναπέ.

Βάλτε τον καναπέ να κοιτάει προς τη θέα
Αν έχετε ωραία θέα από το σαλόνι σας τότε μπορείτε να βάλετε τον καναπέ σας να κοιτάει προς το μπαλκόνι ή την αυλή σας. Επίσης μπορείτε να βάλετε τον καναπέ να κοιτάει προς την τηλεόραση μιας και οι καμπυλωτοί καναπέδες ταιριάζουν καλύτερα σε χώρους με τηλεοράσεις και είναι και πολύ πιο άνετοι.

«Ευθυγραμμίστε» τον με τον τοίχο
Αν έχετε γωνιακό τοίχο στο σαλόνι σας, τότε ο στρογγυλός καναπές θα ταιριάξει γάντι. Φροντίστε να έχουν και ο τοίχος και ο καναπές την καμπύλη προς την ίδια φορά για να δείχνει η διακόσμηση πιο ομοιόμορφη. Με τη σωστή διακόσμηση και χρησιμοποιώντας μερικές ακόμα στρογγυλεμένες επιφάνειες θα καταφέρετε να έχετε ένα όμορφο σαλόνι με σοφιστικέ λουκ.







Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...