#

loading...

Ο άνδρας εισέβαλε γuμvός από τη μέση και κάτω στο κατάστημα,ξεκίνησε να γκρεμίζει στο δάπεδο τα προϊόντα και κατόπιν αuvανίστηκε επιδεικτικά μπροστά στην υπάλληλο



Στιγμές τρόμου βίωσε  μια γυναίκα η οποία δουλεύει σε ζαχαροπλαστείο στην πλατεία της Σπάρτης το απόγευμα της Τετάρτης, μόλις είδε ξαφνικά μπροστά της έναν γuμvό άνδρα από τη μέση και κάτω ο οποίος ξεκίνησε να γκρεμίζει στο δάπεδο τα προϊόντα και κατόπιν αuvανίστηκε επιδεικτικά μπροστά της!

Η τρομοκρατημένη υπάλληλος κατάφερε να βγει στον δρόμο ζητώντας βοήθεια και οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ ο εισβολέας εξακολουθούσε να αuτοϊκαvοποιείται προκλητικά!

Στο ζαχαροπλαστείο έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι κατάφεραν τον να ακινητοποιήσουν άνδρα και να τον βάλουν μέσα σε ένα περιπολικό, με το οποίο οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Εκεί προέκυψε πως πρόκειται για έναν 40χρονο Ρουμάνο ο οποίος κατοικεί μόνιμα στη Σπάρτη με την οικογένειά του τα τελευταία χρόνια. 

Με βάση τις πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σπάρτης έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί, αφού διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα


diaforetiko.gr
Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...