#

Το να συζητάς για διάφορα θέματα με τον σύντροφό σου είναι ωραίο και συναρπαστικό. Να μοιράζεστε τις σκέψεις σας, τα θέλω σας, τα παράπονά σας και γενικά να λέτε ο ένας στον άλλον αυτό που πάντα σας απασχολεί χωρίς ενδοιασμούς και ντροπές. Στο σεξ όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Εκεί λες και σας βάλανε φίμωτρο και δε βγάζετε ούτε μισή λέξη.

Σας μάλωσε κάποιος και σας είπε πως το σεξ είναι μόνο για να γίνεται κι όχι για να συζητάτε γι’ αυτό. Αν δε μιλάτε

για το σεξ, αν δε λέτε διάφορα, όπως για το πώς γίνεται, για τα ωραία και τα άσχημά του ,για τις αγαπημένες σας στάσεις ή για αυτές που δεν σας ικανοποιούν ιδιαίτερα, πώς θα γίνει να καταλάβει αυτός που έχετε απέναντί σας τι σας ευχαριστεί και τι όχι; Τι περιμένετε, να μυρίσει τα νύχια του;

Οι συζητήσεις για το τι αρέσει στον καθένα και τι τον ευχαριστεί στο κρεβάτι είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες απ’ όσο νομίζεις. Επίσης το να μιλάς με τον άλλον για το σεξ σε κάνει να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και στη συνέχεια με τους άλλους. Δεν είσαι εκείνο το σφιγμένο άτομο που δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη, απλά έκανε κι επαναπαυόταν με το όποιο σεξ και μέχρι εκεί. Όσο πιο πολλά λες για αυτό, τόσο λιγότερο άγχος θα έχεις και κατά τη διάρκειά του.

Μάθε να μιλάς, μάθε να ζητάς πράγματα απ’ τον σύντροφό σου πάνω στο σεξ. Θέλεις να κάνεις τρελά πράγματα μαζί του κατά τη διάρκεια του σεξ, τότε ζήτα το. Τι καλύτερο κι ειδικά όταν εσύ είσαι πρόθυμος να το προσφέρεις. Θέλεις να μετατρέψεις τις πιο πονηρές φαντασιώσεις σου σε πραγματικότητα, απλά πες το, δε θα χάσεις κάτι. Ίσα-ίσα που θα κερδίσεις, διότι κι ο άλλος το ίδιο μπορεί να θέλει.

Δεν νιώθεις ευχαριστημένος με αυτά που σου προσφέρει ο άλλος, έχεις την επιθυμία για ακόμη πιο πολλά, είναι δύσκολο, ναι, πολλές φορές να ζητήσεις λίγα περισσότερα πράγματα από κάποιον, αλλά είναι πολύ χειρότερο όταν δεν το κάνεις. Το να μιλάς και να λες στην κοπέλα σου ή στο αγόρι σου αυτά που πραγματικά σε ευχαριστούν κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης σας, αλλά κι αυτά που σε πειράζουν είναι ό,τι καλύτερο. Έτσι κι εκείνος που θέλεις να έχεις στο κρεβάτι σου ξέρει τι σου αρέσει κι εσύ θα ξέρεις πώς να το ζητάς. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε την πλήρη ελευθερία και δε θα έχετε πλέον αμηχανία πάνω στο κρεβάτι, κάτι που πολλές φορές συμβαίνει.

Δείξε, ξεκαθάρισε σε αυτόν που θες κι έχεις απέναντί σου τα πάθη σου και τα φετίχ σου. Δεν είναι κακό, καθόλου κακό, ίσα-ίσα όταν ο άλλος ξέρει τι είναι αυτό που σου αρέσει, κάνει τα πάντα για να γίνει ακόμη καλύτερος. Και τι καλύτερο απ’ το να ξέρει ο άλλος αυτό που πραγματικά σε ανάβει στο κρεβάτι και να προσπαθεί να σε ικανοποιήσει, εκεί τότε το σεξ μεταφέρεται σε άλλη διάσταση.

Το να ζητάς αυτά που θέλεις κι αυτά που δε θέλεις είναι λογικό. Ναι, το σεξ είναι για να γίνεται, αλλά όταν μιλάς για τις λεπτομέρειές του καταφέρνεις να γίνεται ακόμα καλύτερο.
 Σταυρούλα Τζουβάνη




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...