#

loading...

Το τεμάχισμα της γαλοπούλας δεν είναι εύκολη υπόθεση και πιθανότατα το κάνουμε λάθος.

Αυτό θέλει να διορθώσει ένας μετρ πεντάστερου ξενοδοχείου, δίνοντάς μας άρωμα πολυτέλειας στο γιορτινό τραπέζι.

Ο επικεφαλής σεφ Paul Foxon του λονδρέζικου ξενοδοχείου The Rubens At The Palace αποκαλύπτει τα τρικ του σωστού τεμαχίσματος, καθώς το κόψιμο της γαλοπούλας αποτελεί σημαντική στιγμή του χριστουγεννιάτικου γεύματος.

Δείτε λοιπόν και ξεπατικώστε ελεύθερα τα μυστικά του…




Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...