#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 9 έως 15 Δεκεμβρίου 2019


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση



Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα περάσει στον Τοξότη, ευνοείται η επικοινωνία, τα ταξίδια, θα εκφραστούμε καλύτερα, έχουμε αισιοδοξία, ευνοεί το να είμαστε προσεκτικοί, μην αφήνουμε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε.                                                                           
Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου  η  Πανσέληνος του άξονα Τοξότη - Διδύμων  θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τις σχέσεις και ζητήματα που πρέπει να χειριστούμε και να ρυθμίσουμε.                                                                               
Στις 13 Δεκεμβρίου  το τρίγωνο Άρη - Ποσειδώνα  θα μας βοηθήσει με τις ιδέες για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Η σύνοδος Αφροδίτη – Κρόνος - Πλούτωνας  δημιουργεί πάθη, ζήλια, κτητικότητα, ανασφάλειες συναισθηματικές και οικονομικές  και οικονομικές ευκαιρίες.
Στις 15  το τρίγωνο του Δια στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στο Ταύρο θα φέρει ευκαιρίες επαγγελματικές, οικονομικές που πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε.

Κριός
Εσείς ευνοείστε αυτή την εβδομάδα να συζητήσετε για τους στόχους σας, για θέματα σπουδών, πτυχία, ταξίδια, νομικά, να προγραμματίσετε σεμινάρια που θα  βοηθήσουν την εξέλιξη σας. Θα έχετε σημαντικές εξελίξεις, απρόσμενες ευκαιρίες  επαγγελματικές, κοινωνικές αλλά και οικονομικές. Ευνοείστε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο, ένα στόχο που σχετίζεται με την καριέρα σας, την κοινωνική σας εικόνα, με τα οικονομικά  αλλά και με την οικογένειά σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα, το ένστικτο, τη φαντασία σας και  ίσως κάνετε μία μυστική συμφωνία που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας μέσω τρίτων. Η Πανσέληνος στις 12 Δεκεμβρίου θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και δρόμους για ταξίδια και  νέες γνωριμίες και ίσως φέρει στην επιφάνεια κάτι που κρατάτε μυστικό. Ευνοείται μία σχέση ερωτική στο επαγγελματικό περιβάλλον ίσως με ένα άτομο καταξιωμένο ή με διαφορά ηλικίας.


Ταύρος
Εσείς αυτή την εβδομάδα θα κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις, συμφωνίες που έχουν να κάνουν με  ρυθμίσεις οικονομικών θεμάτων. Εσείς των πρώτων ημερών είστε πολύ κοντά στην επιτυχία, στην πραγματοποίηση των στόχων σας, για ένα μεγάλο ταξίδι,  επιτυχία  στις σπουδές, σε πνευματική εργασία,  έχετε την ευκαιρία για μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου η ιδέες σας θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε μία συνεργασία να συμμετέχετε σε μία ομάδα ή συλλογική δουλειά. Μπορείτε ακόμα να σταθεροποιήσετε μία σχέση, μία συνεργασία ίσως με  εξωτερικό, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα γάμο. Ευνοούνται  νέες γνωριμίες και νέες σχέσεις  με άτομα διαφορετικά από εσάς ή που θα τα γνωρίσετε σε ένα ταξίδι. Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου η Πανσέληνος ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποιες οικονομικές οφειλές ή μία εξαπάτηση οικονομική ή συναισθηματική από κάποιον φίλο σας.

Δίδυμοι
Για εσάς  που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, θα είναι ευνοϊκές μέρες να κάνετε συζητήσεις με το σύντροφό σας ή με συνεργάτες για να αποφασίσετε για ένα γάμο για μία συνεργασία, αλλά και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα παρουσιαστούν για σας, ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες.  Ίσως κάνετε μία οικονομική συμφωνία που πρέπει να κρατήσετε μυστική για κάποιο διάστημα. Είναι ένα διάστημα που μπορείτε να  ασχοληθείτε με τον εαυτό σας,  να δείτε τι θέλει η ψυχή σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα καταφέρετε ένα στόχο σας που έχει να κάνει με την εργασία ή με την καριέρα σας αλλά και με ένα θέμα υγείας. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια ένα θέμα που υπάρχει σε μία σχέση ή μία συνεργασία που θα χρειαστεί να τη διαχειριστείτε, από την άλλη θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας μέσω τρίτων, να δημιουργήσετε μία σχέση με πάθος που ίσως να τη κρατήσετε μυστική. 

Καρκίνος
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις για θέματα εργασίας, υγείας, θα έχετε απρόσμενες, ευχάριστες εξελίξεις  που έχουν να κάνουν με σχέσεις, συνεργασίες και την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να καταφέρετε μία σημαντική συνεργασία, να σταθεροποιήσετε και να αποφασίσετε για ένα γάμο. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια ένα θέμα εργασία, καθημερινότητας, υγείας, ίσως και κάποιο μυστικό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν κοντά με ένα άτομο που τους ενδιαφέρει, να δημιουργήσουν μία σχέση που ίσως κρατήσουν μυστική για κάποιο λόγο.

Λέων
Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου είναι ευνοϊκές μέρες για να συζητήσετε και να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να κάνετε συμφωνίες, να συζητήσετε με τα παιδιά σας για τα θέματα που τους απασχολούν, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας  σε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα έχετε ευχάριστες, ξαφνικές εξελίξεις σε ένα θέμα υγείας, εργασίας ή καριέρας και της κοινωνικής σας καταξίωσης, ίσως αλλάξει η ζωή σας απρόσμενα,όμορφα. Εσάς του δεύτερου δεκαημέρου η φαντασία σας, το ένστικτο σας ή μία ιδέα σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε μία οικονομική συμφωνία. Εννοείστε  να σταθεροποιήσετε μια εργασία να δημιουργήσετε μία σχέση με ένα άτομο στο χώρο της εργασίας να έχετε  οικονομική βοήθεια από άτομα της οικογένειας, να βελτιώσετε ένα πρόβλημα υγείας. Η Πανσέληνος θα βοηθήσει εσάς του τρίτου δεκαημέρου να εκφράζετε τα ταλέντα σας, αλλά και τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Παρθένος
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς, θα ρυθμίσετε θέματα οικογενειακά που εκκρεμούσαν από το προηγούμενο διάστημα. Θα έχετε απρόσμενες ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, να ανοίξετε τους ορίζοντές , να αλλάξετε τη φιλοσοφία για τη ζωή, να γνωρίσετε νέα άτομα, να δημιουργήσετε,  να γίνετε γονείς, να κάνετε ταξίδια, σπουδές, να ερωτευτείτε. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου με την δημιουργικότητα, τη φαντασία, μπορείτε να καταφέρετε μία σημαντική συμφωνία για μία συνεργασία,  να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο ή να κάνετε μία οικονομική συμφωνία. Η Πανσέληνος επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ίσως φέρει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που υπάρχει στην οικογένεια, ή σας φέρνει σε δίλημμα για το χρόνο  που δίνεται ανάμεσα στην οικογένεια και στην καριέρα σας. Ευνοούνται οι νέες σχέσεις που θα έχουν  γερές βάσεις και διάρκεια στο χρόνο. 

Ζυγός
Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου είναι μία εβδομάδα που μπορείτε να έρθετε σε επαφή με άλλα άτομα, να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να ανταλλάξετε απόψεις. Εννοήστε να κάνετε μετακινήσεις, συμφωνίες, ταξίδια και νέες γνωριμίες. Θα έχετε απρόσμενες ευχάριστες εξελίξεις σε ότι αφορά οικονομικά θέματα που σχετίζονται με άλλους, με την οικογένειά,  ίσως κάνετε κάποια μετακόμιση σε ένα καλύτερο σπίτι,  αποκτήσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια ίσως και μία κληρονομιά. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου χρησιμοποίησε την δημιουργικότητα και τη φαντασία σας για να ομορφαίνετε την καθημερινότητά σας και αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Η Πανσέληνος  φέρνει στην επιφάνεια ένα θέμα που έχει να κάνει με αδέλφια και αγαπημένα πρόσωπα και ανοίγει δρόμους για ταξίδια. Εσάς του τρίτου δεκαημέρου θα σας απασχολήσει ένα συναισθηματικό, οικονομικό, οικογενειακό θέμα από το παρελθόν, που θα  σταθεροποιήσετε.

Σκορπιός
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου κάνετε συζητήσεις  για να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα και οικονομικές υποχρεώσεις. Ο Δίας από τον τρίτο οίκο σας θα σας ανοίγει ορίζοντες,  με νέες γνωριμίες, συζητήσεις, μετακινήσεις, συμφωνείς, νέα ξεκινήματα, ταξίδια, που θα φέρουν την επιτυχία και τη χαρά  στη ζωή σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μία συνεργασία, μία σχέση, να πάρετε αποφάσεις για ένα γάμο. Ίσως κάνετε μία σημαντική αγορά, ίσως, αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ένστικτο, τη διαίσθηση σας να προωθήσετε τις ιδέες και τα δημιουργικά σας σχέδια, να καταφέρετε  να δημιουργήσετε μία  σχέση, να αποκτήσετε έναν απόγονο. Η Πανσέληνος ίσως έφερε στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα που ίσως είχατε αμελήσει και θα χρειαστεί να το τακτοποιήσετε. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, να δημιουργήσετε μία σχέση σοβαρή που θα έχει και πάθος.


Τοξότης
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου ευνοείστε τώρα να κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις, να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες. Θα έχετε ξαφνικές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά, την δυνατότητα να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, το χώρο της εργασίας, τι συνήθειες, να βρείτε ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης για κάποιο πρόβλημα υγείας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου με την φαντασία,  την δημιουργικότητα σας και με μυστικό τρόπο  θα καταφέρετε ένα στόχο, θα σταθεροποιήσετε οικονομικά θέματα. Ίσως με τις ιδέες σας να αλλάξετε και την διακόσμηση του σπιτιού σας. Η Πανσέληνος επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαήμερου και ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποιο πρόβλημα που υπάρχει σε μια σχέση ή συνεργασία. Θα υπάρχουν δυσκολίες οικονομικές αλλά και ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα είστε εσωστρεφείς αυτή την εβδομάδα, δεν θα εκφράζετε αυτά που σκέφτεστε, θα ψάξετε μέσα σας βαθιά να δείτε το νόημα της ζωής, αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκήνιο. Θα έχετε απρόσμενες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια,  να δημιουργήσετε μία σημαντική σχέση, για έναν απόγονο. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε με τις ιδέες και τη φαντασία σας να καταφέρετε ένα στόχο σας που έχει να κάνει με  μία συλλογική δουλειά, νέο ξεκίνημα, ένα ταξίδι.  Θα έρθετε κοντά με τα  αγαπημένα πρόσωπα. Η Πανσέληνος θα σας ωθήσει να ξεκουραστείτε να απομονωθείτε για λίγο και ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποιο πρόβλημα υγείας. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου ευνοείται η δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης που θα υπάρχει και το πάθος.

Υδροχόος
Εσάς του πρώτου δεκαημέρου η θέση του Ερμή, θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε και να επανεξετάσετε τους στόχους σας. Θα κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις, θα γνωρίσετε νέους φίλους. Μπορεί να δημιουργηθούν ανάγκες για να κάνετε κάποια μετακόμιση ή ανακαίνιση, ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε μία δεύτερη εργασία από το χώρο του σπιτιού σας. Εσείς του Δεύτερου δεκαημέρου μία ιδέα σας, η δημιουργικότητα σας θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε μία σχέση με έναν φίλο σας ή να δημιουργήσετε μία ερωτική σχέση με κάποιον πού βρίσκεται στο φιλικό σας περιβάλλον, να καταφέρετε ένα σημαντικό επαγγελματικό οικονομικό στόχο. Η Πανσέληνος θα σας φέρει διλήμματα και προβληματισμούς για μία σχέση, σας κάνει ερωτικούς γοητευτικούς και επικοινωνιακούς. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε κάποιες φοβίες, αισθήματα ζήλιας,  ανασφάλειες αλλά και ευκαιρίες να δημιουργήσετε  μία μυστική σχέση. Εννοείται  μία μυστική οικονομική, επαγγελματική συμφωνία.

Ιχθύες

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου η θέση του Ερμή θα σας βοηθήσει με τις πληροφορίες που θα πάρετε να συζητήσετε και να ρυθμίσετε θέματα επαγγελματικά και κοινωνικά. Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας μέσω των ταξιδιών, των μετακινήσεων, νέα ξεκινήματα,  σεμινάρια, συμμετέχοντας σε συλλογική δουλειά. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου η ιδέες, το ένστικτό σας θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε  τους στόχους σας που έχουν να κάνουν με ταξίδια, σπουδές, νομικά θέματα. Η Πανσέληνος επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου και ίσως φέρει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα στην οικογένεια ή σας  δημιουργεί δίλημμα πόσο ως προς το πόσο χρόνο θα διαθέτετε στην καριέρα σας και πόσο στην οικογένειά σας. Μπορείτε να σταθεροποιήσετε μία σχέση με έναν φίλο σας, ή να δημιουργήσετε μία ερωτική σχέση με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. - MATI GR


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...