#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 30 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Το 2019 πλησιάζει στο τέλος του, μας έδωσε πολλές γνώσεις και πολλά μαθήματα. Ας κάνουμε το 2020  που έρχεται την καλύτερη χρονιά της ζωής μας!
Είναι η ώρα να βάλετε τις ιδέες σας σε εφαρμογή, με αντικειμενικότητα να δείτε τι πραγματικότητα, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, δεν έχει πισωγυρίσματα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, θα εστιάζετε τη δράση σας σε αυτό που σας ενδιαφέρει πιο πολύ στα πιο σημαντικά, σε αυτό που πραγματικά θέλετε.                                     
Να έχετε σαφείς στόχους και να βάλετε πρόγραμμα για την υλοποίησή τους, να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για τον εαυτό σας και να είστε υπερήφανοι για εσάς,  πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να δει τι έχετε καταφέρει στη ζωή σας και τι μπορείτε ακόμα να κάνετε. 
Η ζωή είναι πολύ όμορφη, να ζήσετε με σοβαρότητα και χαρά. Εύχομαι για όλους μία όμορφη χρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας από εσάς! Με ωριμότητα, συνείδηση, ευθύνη και πειθαρχία τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.
Κριός

Η τύχη σας αυτή τη χρονιά  συνδέεται με τις φιλοδοξίες σας, την καριέρα, τα επαγγελματικά  και την κοινωνική σας εικόνα. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις για επαγγελματικά, οικονομικά θέματα, θα έχετε ιδέες, έμπνευση, πολλές πληροφορίες που θα σας είναι χρήσιμες για την καριέρα σας, απρόσμενες,  ευχάριστες εξελίξεις για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, ίσως κάποια επαγγελματική πρόταση που θα σας ευνοήσει οικονομικά, ευχάριστα νέα που σχετίζονται με σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό και νομικά θέματα. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου ευνοείστε στο να οργανώσετε και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους. Εννοείται και μία σχέση από το φιλικό περιβάλλον. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, να μην έχετε φοβίες, να συνεχίσετε να εστιάζετε στους στόχους σας, σε λίγο θα έχετε τη δυνατότητα να τους πραγματοποιήσετε.

Ταύρος
Για εσάς η τύχη και η εύνοια αυτή τη χρονιά συσχετίζονται με τους στόχους σας, με την πνευματική διανόηση, τα μακρινά ταξίδια, τις σπουδές, τα νομικά θέματα. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, θα έχετε ευχάριστα νέα, απρόσμενες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τα σχέδιά σας, με σπουδές, νομικά θέματα,  ένα ταξίδι στο εξωτερικό.Θα έχετε ευκαιρίες να συζητήσετε ή να συναντήσετε άτομα ή συγγενικά πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Από τις 3 Ιανουαρίου ρυθμίστε οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που υπάρχουν. Και εσείς του δεύτερου δεκαημέρου εννοείστε στο να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να γνωρίσετε νέους φίλους. Ίσως να δημιουργηθεί μία σχέση με ένα άτομο από το φιλικό ή το επαγγελματικό περιβάλλον. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου μην έχετε φοβίες, επιμένετε σταθερά στους στόχους σας, έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα έρθει αυτό που σας αξίζει.

Δίδυμοι
Για εσάς  η τύχη και η εύνοια αυτή τη χρονιά σχετίζονται με το να γνωρίσετε καλύτερα το ψυχικό σας κόσμο, να αγαπήσετε τον εαυτό σας, ευνοείστε σε θέματα οικονομικά που σχετίζονται με άλλους, εφορίες, δάνεια, κληρονομικά. Για σας του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν απρόσμενες συναντήσεις με  ένα άτομο που είχατε καιρό να δείτε ή ένα σύντροφο από το παρελθόν. Θα έχετε  ιδέες,  πληροφορίες ή ευχάριστες, απρόσμενες ειδήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα, επενδύσεις, αγορές ή δάνεια και  κληρονομιές. Από τις 3 Ιανουαρίου να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με το σύντροφό σας ή με συνεργάτες, να έχετε χαμηλούς τόνους για να μην υπάρχουν εντάσεις. Και εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, μπορείτε να προωθήσετε και να ρυθμίσετε  οικονομικά θέματα που σχετίζονται με  άλλους, ίσως από μία εργασία ή βοήθεια από άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό ή μια επένδυση, να σας δοθεί η δυνατότητα να  έρθουν χρήματα στο πορτοφόλι σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου ίσως έχετε ακόμα κάποιες εκκρεμότητες ή δυσκολίες σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους. Ίσως κάποιοι φίλοι σας θα σας απογοητεύσουν. Προσπαθήσετε να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας και μην κάνετε έξοδα και λάθος επενδύσεις.

Καρκίνος
Η εύνοια φέτος για εσάς έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες, είναι μία χρονιά που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας σχετικά με μία συνεργασία, ένα γάμο, μια γνωριμία σημαντική για τη ζωή σας. Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου,τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις ή συζητήσεις και πληροφορίες από ένα φιλικό πρόσωπο που  θα σας βοηθήσουν για μία σχέση ή συνεργασία. Από τις 3 Ιανουαρίου θα έχετε πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, πολύς φόρτος εργασίας. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για μία σχέση ή συνεργασία, σταθεροποιείστε  και επωφελείστε από χρήματα τρίτων. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου πρέπει να κάνετε ριζικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες που νιώθετε ότι σας καταπιέζουν, ότι δεν σας πάνε μπροστά, αν έχουν γερές βάσεις θα κρατηθούν αλλιώς ίσως θα τελειώσουν, για το καλό σας, για να ξεκινήσετε από την αρχή.

Λέων
Για εσάς η τύχη φέτος σχετίζεται με τον τομέα της εργασίας, καθημερινότητας υγείας και τα επαγγελματικά. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις ή συναντήσεις που σχετίζονται με την εργασία,  με την υγεία. Ίσως υπάρχει  μία επαγγελματική πρόταση. Από τις 3 Ιανουαρίου θα είναι για σας μια περίοδος δημιουργικότητας, χαράς, ερωτισμού, γονιμότητας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου ρυθμίστε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, θέματα υγείας και  εργασίας. Θα έχετε τη δυνατότητα  να περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας,  οι αδέσμευτοι θα κάνουν μία  σχέση ή γνωριμία. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου συνεχίσετε να δουλεύετε με οργάνωση και πειθαρχία και αποφύγετε εμμονές και φοβίες, κάντε λίγο υπομονή ακόμα και θα φτάσετε στο στόχο σας.

Παρθένος
Για εσάς η εύνοια της χρονιάς θα είναι στη δημιουργικότητα, στη χαρά, στα παιδιά, στην γονιμότητα. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, θα έχετε ξαφνικές πληροφορίες, ειδήσεις, συζητήσεις, συναντήσεις που αφορούν τα δημιουργικά σας σχέδια, τα παιδιά, τον έρωτά ή ένα μακρινό ταξίδι που επιθυμείτε να κάνετε. Στο χώρο του σπιτιού θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, αυτό θα σας κάνει νευρικούς, προσέχετε τη συμπεριφορά σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Και εσείς του δεύτερου δεκαημέρου κάνετε συζητήσεις και εννοείστε  να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Θα έχετε ευχάριστα νέα για ένα πρόβλημα υγείας και ίσως μία πρόταση για εργασία που θα ευνοήσει τα οικονομικά σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου δουλεύετε σκληρά και  με μεθοδικότητα και είστε κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας.  Στον αισθηματικό τομέα εάν μία σχέση σας καταπιέζει,  ίσως ήρθε η ώρα να σταματήσει για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο που θα σας φέρει χαρά.      
                                                                                                                                                      
Ζυγός
Για εσάς η τύχη φέτος έχει να κάνει με την οικογένεια, με το σπίτι και την οικονομική βοήθεια από άτομα της οικογένειας. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε απρόσμενες, ευχάριστες ειδήσεις, πληροφορίες, για οικονομικά, κληρονομικά, θέματα της ακίνητης περιουσίας που σχετίζονται με την οικογένεια, ίσως σας παρουσιαστεί η ευκαιρία για μία  οικονομική επένδυση και πρέπει να το σκεφτείτε. Από τις 3 Ιανουαρίου οι πολλές υποχρεώσεις σας, ίσως σας φέρουν ένταση, να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στις σχέσεις σας με αδέλφια και αγαπημένα πρόσωπα. Και εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, έχετε να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις τις οικογένειες και να πάρετε αποφάσεις για θέματα που αφορά την ακίνητη περιουσία ή για  κληρονομικά.  Οι αδέσμευτοι θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μία όμορφη ερωτική σχέση. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε να φροντίσετε ένα ηλικιωμένο άτομο της οικογένειας ή θα έρθετε σε σύγκρουση μαζί τους, προσπαθήστε να βρείτε ένα τρόπο επικοινωνίας για να μη παγώσουν οι σχέσεις και απομακρυνθείτε από κοντά τους.


Σκορπιός
Η τύχη και η εύνοια φέτος για εσάς σχετίζεται με ταξίδια, νέες ιδέες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, με την προβολή σας, με τη σχέση σας, με τα αδέρφια,  με σημαντικές αγορές, νέα μαθήματα και σεμινάρια που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε απρόσμενες ειδήσεις, πληροφορίες, συζητήσεις που έχουν να κάνουν με μία σχέση ή συνεργασία, με μία ιδέα σας,  την κοινωνική σας προβολή. Από τις 3 Ιανουαρίου  έχετε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις, ίσως  βγούνε κάποια έξοδα που δεν περιμένετε. Προσπαθήστε να κάνετε  καλό προϋπολογισμό των οικονομικών σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου κάντε ένα προγραμματισμό της καθημερινότητας, περνάτε  όμορφες στιγμές με άτομα της οικογένειάς, ίσως  παίρνετε  μία οικονομική βοήθεια  από την οικογένειά σας. ίσως κάνετε μία σημαντική αγορά ή  παίρνετε αποφάσεις για νέα ξεκινήματα ή μία συνεργασία. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ίσως έχετε κάποια προβλήματα με αδέρφια ή αγαπημένα πρόσωπα, προσπαθήστε με ήρεμο τρόπο να τα λύσετε, αποφύγετε να κάνετε αρνητικές σκέψεις, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. 

Τοξότης
Για εσάς η έννοια της χρονιάς  έχει να κάνει με την συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια σας. Για σας του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν ξαφνικές πληροφορίες, ειδήσεις, συζητήσεις, συναντήσεις για οικονομικά θέματα. Ίσως έρθει ξαφνικά μία πρόταση για εργασία που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας, ίσως σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε μία επένδυση. Από τις 3 Ιανουαρίου ξεκινάει μία περίοδος δημιουργική για εσάς, με δύναμη, αποφασιστικότητα, μπορείτε  να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αποφύγετε την νευρικότητα και να μην βιάζεστε. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, θα αποφασίστε να κάνετε μία σημαντική αγορά, να συζητήσετε για μία πρόταση  εργασίας που θα σας ωφελήσει και οικονομικά. Εσείς του τρίτου δωδεκαημέρου έχετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, αποφύγετε να σκέφτεστε αρνητικά, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.    
                                                                                                                                                          
Αιγόκερως
Αυτή η χρονιά είναι δική σας, θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, τα φιλόδοξα σχέδιά σας, να δημιουργήσετε, αλλά και να σας φέρει κοντά σε έναν έρωτα  ή  ένα παιδί. Του πρώτου δεκαήμερου θα σας βοηθήσουν να έρθετε κοντά στο στόχο σας και θα σας  βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε απρόσμενες ευχάριστες ειδήσεις, γνωριμίες, συναντήσεις, συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να πορθήσετε τα  δημιουργικά σχέδια, να γνωρίσετε και να ερωτευτείτε ένα άτομο, να έρθετε κοντά στους στόχους σας. Από 3 Ιανουαρίου θα γίνετε εσωστρεφής, ίσως νιώθετε κούραση, ψυχική και σωματική. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και μην μπλέκεται σε παρασκήνιο. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας Ίσως βρείτε μία πηγή εισοδήματος. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου ευνοείστε στα οικονομικά θέματα, ίσως παρουσιαστεί η ευκαιρία να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου συνεχίστε να δουλεύετε  με πειθαρχία,  οργάνωση και η επιτυχία είναι κοντά σας, αποφύγετε της εμμονές και τις αρνητικές σκέψεις.

Υδροχόος                                                                                                   
Η χρονιά  φέτος σας ευνοεί να γνωρίσετε καλά το ψυχικό σας κόσμο, να βρείτε μέσα σας ότι καλό υπάρχει, τα ταλέντα σας, τα χόμπι σας και με τις εμπειρίες του παρελθόντος  να τα κάνετε δημιουργήματα. Θα είναι μία προστατευτική χρόνια για εσάς που θα ετοιμαστείτε θα φορτώσετε τις μπαταρίες σας και θα ετοιμάσετε τα επόμενα βήματα σας, τα νέα ξεκινήματα που θα κάνετε. Θα έχετε πληροφορίες, μυστικές συζήτησης  που θα φέρουν αλλαγές  στην οικογένεια και στο σπίτι σας, να είστε προσεκτικοί σε ότι ακούτε, μη βγάζετε προς τα έξω τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, γενικά αποφύγετε να λέτε πολλά. Από 3 Ιανουαρίου θα είστε κοινωνικοί θα γνωρίζετε νέους φίλους ή θα ενταχτείτε σε κάποια ομάδα ή συλλογική δουλειά. Ίσως να υπάρχει ένταση με κάποιο φίλο σας, να είστε προσεκτικοί. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε μαγνητισμό,  μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να δημιουργήσετε μία σχέση. Εσείς του τρίτου δεκαήμερο αποφύγετε εμμονές, φοβίες και κολλήματα του παρελθόντος, εάν κάτι δεν πάει καλά στα σχέδιά σας, βρείτε άλλο τρόπο να τα πραγματοποιήσετε και μην απογοητεύεστε,  να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Φέτος η χρονιά θα σας ευνοήσει για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, να βρείτε τους κατάλληλους φίλους, να ενταχθείτε σε ομάδες που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας. Για  εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν απρόσμενες πληροφορίες, συναντήσεις με φίλους, θα ανταλλάξετε ιδέες που θα σας βοηθήσουν στα νέα ξεκινήματα που θα κάνετε. Από τις 3 Ιανουαρίου θα έχετε δύναμη, ενέργεια για να καταφέρετε  να προωθήσετε  τα επαγγελματικά σας σχέδια, αποφύγετε την ένταση με άτομα κύρους. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα είστε πολύ κοινωνικοί, θα κάνετε νέους  φίλους,  θα συμμετέχετε σε ομάδες ή φιλανθρωπίες, εννοείται η δημιουργία μιας σχέσης που θα κρατήσετε μυστική ή ίσως έρθει στη ζωή σας ένα άτομο από το παρελθόν. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα κάνετε  ξεκαθαρίσματα στους φίλους, θα βγάλετε από τη ζωή σας κάποιους φίλους  που σας καταπιέζουν ή είναι εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Είναι ευνοϊκή στιγμή για να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας για ένα ταξίδι, για ένα νέο ξεκίνημα, για αγορά μεταφορικού μέσου, για να προβάλετε την εικόνα σας, τη δουλειά και τις ιδέες σας. - MATI GR


Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...