#

loading...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 16 μέχρι 22 Δεκεμβρίου 2019


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Κριός
Για εσάς μετά από μία κουραστική περίοδο, θα είναι μία εβδομάδα που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, σε επαγγελματικό και σε οικονομικό επίπεδο. Θα έχετε ευκαιρίες για καταξίωση, να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά που σχετίζονται με τους άλλους, να κάνετε μία  οικονομική, επαγγελματική συμφωνία. Θα υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες που πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε. Με την γενναιοδωρία σας θα βοηθήσετε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη, αποφύγετε  να μπλέκετε τα συναισθηματικά και οικονομικά θέματα με τους φίλους. Για τους αδέσμευτους ίσως δημιουργηθεί μία  σχέση με ένα άτομο που βρίσκεται στο φιλικό σας περιβάλλον.  Στις 20 Δεκεμβρίου αποφύγετε να πιστέψετε ότι ακούτε γιατί πιθανόν να μη βασίζεται στην πραγματικότητα.



Ταύρος
Είναι σημαντικές μέρες για εσάς, για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας που έχουν να κάνουν με ένα ταξίδι, με σπουδές, νομικά θέματα αλλά και για αποφάσεις για μία συνεργασία ή για ένα γάμο. Από τις 20 Δεκεμβρίου να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας  με άτομα κύρους στον επαγγελματικό τομέα και στη σχέση σας, γιατί μία απροσεξία μπορεί να φέρει ρίξει στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Αποφύγετε στις 20 Δεκεμβρίου οικονομικές συμφωνείς ή να είστε πολύ προσεκτικοί εάν κάνετε κάποια επένδυση γιατί πιθανόν να εξαπατηθείτε. Αποφύγετε να ακούτε τη γνώμη φίλων για οικονομικά θέματα. Από τις 20 Δεκεμβρίου θα έχετε ευκαιρίες επαγγελματικές και να δημιουργήσετε μία σχέση με άτομο που θα βρίσκεστε σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή στον επαγγελματικό τομέα.

Δίδυμοι
Για σας θα είναι μία εβδομάδα που μπορείτε να πραγματοποιήσετε στόχους που έχουν να κάνουν με θέματα  εργασιακά και οικονομικά, καθημερινότητας, υγείας. Από τις 20 Δεκεμβρίου ανοίγουν  δρόμοι για ταξίδια, θα συναντήσετε ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις γιατί πιθανόν να βγει στην επιφάνεια κάτι που ίσως κρύβεται, επίσης να μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε σε μία σχέση ή μία συνεργασία,  και εσείς να είστε προσεκτικοί μη σας εξαπατούν. Εννοείται η δημιουργία μιας σχέσης σε ένα ταξίδι ή με κάποιο άτομο διαφορετικό από εσάς.                                                                                                   

Καρκίνος
Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα όμορφη, δημιουργική, ερωτική με  ευκαιρίες  για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας που έχουν να κάνουν με τον έρωτα  με τις σχέσεις με τις συνεργασίες, είστε τώρα κοντά στο όνειρό σας για να δημιουργήσετε μία σταθερή σχέση να προωθήσετε και να σταθεροποιήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να κάνετε μία σημαντική συνεργασία, να καταφέρετε κάτι σημαντικό, ένα παιδί. Θα ευνοήστε οικονομικά από τρίτους. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις, ίσως η ανεξαρτησία στις σχέσεις να φέρει απρόσμενες εξελίξεις, αποφύγετε  να μπλέκετε φίλους με τα οικονομικά. Στο χώρο της εργασίας προσέχετε τις εξαπατήσεις.

Λέων
Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα που θα έχετε  αισιοδοξία, έμπνευση, ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία, με μία μετακόμιση που θέλετε να κάνετε,  με θέματα εργασίας, καθημερινότητας, υγείας. Από τις 20 Δεκεμβρίου να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας και στα επαγγελματικά, γιατί  μπορεί να υπάρχουν απρόσμενες  εξελίξεις. Θα υπάρχουν  ευκαιρίες για να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες. Να είστε προσεκτικοί στις πληροφορίες που θα έχετε για μία προσωπική σχέση και στις οικονομικές συμφωνίες για να μη σας εξαπατούν.

Παρθένος
Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα που θα έχετε ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας που σχετίζονται με μία ιδέα σας, με ένα ταξίδι, με ένα δημιουργικό σας σχέδιο, με μία σημαντική σχέση που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, ένα θέμα που έχει να κάνει με το παιδί σας,   έναν απόγονο, μία συμφωνία, υπογραφές και συμβόλαια. Από τις 20 Δεκεμβρίου θα έχετε ευκαιρίες για εργασία, να έρθετε πιο κοντά με άτομα που εργάζεστε μαζί, τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μία σχέση με ένα άτομο στο χώρο της εργασίας, να βελτιώσετε και θέματα υγείας. Προσέχετε, μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε σε μία σχέση, συνεργασία και στην οικογένεια.

Ζυγός
Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας για μία σημαντική αγορά, ίσως ένα σπίτι, να ρυθμίσετε θέματα ακίνητης περιουσίας, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα γάμο ή μία συνεργασία. Από τις 20 Δεκεμβρίου θα είστε αισιόδοξοι, δημιουργικοι, θέλετε να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε, να περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις αλλά και με τα οικονομικά σας γιατι μπορεί να ερθουν απρόσμενες εξελίξεις. Μην εμπιστεύεστε τις πληροφορίες που θα έχετε γιατί πιθανόν να μη έχουν γερές βάσεις και εξαπατηθείτε. Και στο χώρο τις εργασίες πιθανόν να υπάρχουν πληροφορίες που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Σκορπιός 
                                                                                                                                                                                     Εσείς έχετε δουλέψει, είστε έτοιμοι και θα έχετε ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας που έχουν να κάνουν με νέα ξεκινήματα, με το εμπόριο, ταξίδια, εκδρομές, μετακίνηση, την διαφήμιση, μία σημαντική αγορά, ισως ένα μεταφορικό μέσο, συμφωνίες ή συμβόλαια. Από τις 20 Δεκεμβρίου θα ασχοληθείτε με το σπίτι, με την οικογένεια, θα διαμορφώσετε το χώρο του σπιτιού, ίσως πηγαίνετε στο πατρικό σας σπίτι, να είστε προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες και  οι μικρές απροσεξίες μπορεί να φέρουν απρόσμενες εξελίξεις, προσεκτικοί σε αυτά που θα πείτε, μην υποσχεθείτε κατι που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Θα έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε άτομα που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας και θα σας στηρίζουν στα σχέδιά σας. Ίσως δημιουργήσετε τώρα μία σχέση σημαντική που θα σας δώσει ασφάλεια στη ζωή σας.



Τοξότης
Εσείς θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, παρασκηνιακά, ίσως  κάνετε μία οικονομική συμφωνία, μία σημαντική αγορά ή δημιουργήσετε μία σημαντική σχέση για τη ζωή σας που θα είναι και σταθερή, μπορείτε  να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Από τις 20 Δεκεμβρίου θα συναντήσετε αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα, κάνατε μετακινήσεις, εκδρομές, ταξίδια, είναι ιδανικές μέρες για φλερτ, για νέες γνωριμίες. Στις συζητήσεις να μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε,να είστε σαφεις σε αυτά που θέλετε να πείτε στα άτομα της οικογένειάς για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως
Για σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας που σχετίζονται με τις ανάγκες και με τις επιθυμίες σας, με συλλογική δουλειά, με θύματα της οικογένειας, της ακίνητης περιουσίας. Από τις 20 Δεκεμβρίου θα έχετε ευχαριστείς εξελίξεις στα οικονομικά θέματα, έχετε ευκαιρίες να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε, να δημιουργήσετε μια όμορφη σχέση. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, για να μην υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις σε μία σχέση αλλά και σε οικονομικά θέματα. Θα λέγονται πολλά πίσω από την πλάτη σας που δεν έχουν βάση, προσέχετε μη σας εξαπατήσουν.

Υδροχόος
Εσείς με τη δύναμη της ψυχής σας, με τις εμπειρίες από το παρελθόν, με την εργατικότητα,  την πειθαρχία, μπορείτε να καταφέρετε στόχους που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά και την καριέρα σας, με νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, ταξίδια, να διαφημιστείτε, να προβάλλετε τον εαυτό σας. Από τις 20 Δεκεμβρίου θα έχετε καλή διάθεση, θα προσέχετε και θα φροντίζετε τον εαυτό σας, θα φλερτάρετε, θα ερωτευτείτε και θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση. Να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με άτομα της οικογένειάς για να μην  υπάρχουν παρεξηγήσεις ίσως για οικονομικά θέματα. Να είστε προσεκτικοί για ότι ακούτε γιατί πιθανόν να μην είναι και αληθινό, αποφύγετε συμβουλές φίλων για οικονομικά θέματα.

Ιχθύες

Εσάς θα σας στηρίξουν οι φίλοι και θα σας βοηθήσουν για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας που  έχουν να κάνουν με σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα. Από τις 20 Δεκεμβρίου θα είστε λίγο εσωστρεφής, θα έχετε την ανάγκη να βοηθήσετε άτομα που έχουν την ανάγκη σας. Δεν θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας ανοιχτά, υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσετε μία σχέση που θα την κρατήσετε μυστική για κάποιους λόγους, να είστε  προσεκτικοί στις πληροφορίες  που θα ακούσετε στον επαγγελματικό τομέα, γιατί πιθανόν να μη βασίζονται στην πραγματικότητα, αποφύγετε και εσείς να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Από τις 22 Δεκεμβρίου θα εστιάζετε στο να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας  και να ενταχθείτε σε ομάδες ή σε μια συλλογική δουλειά. - MATI GR

Δείτε κι εδώ
loading...

#


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...