#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Κριός♈
Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, δρας άμεσα και αποτελεσματικά στα γεγονότα και τις συγκυρίες σήμερα, τα οποία θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και καλοπροαίρετη ατμόσφαιρα! Επιπλέον, οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι, θα σε βοηθήσουν και θα σε θαυμάζουν! Μην χάσεις ευκαιρία σήμερα και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου, ώστε να ανταποκριθείς άψογα σε κάθε περίσταση! Έτσι κι αλλιώς, ξέρεις τον τρόπο να γοητεύεις τα πλήθη και να γίνονται όλα όπως θες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο υπερβολικός, δραματικός και απαιτητικός, απέναντι στον σύντροφο! Αν αποφύγεις τα παραπάνω, μπορείς να αναμένεις γεγονότα και καταστάσεις, γεμάτες πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό, δώρα, εξομολογήσεις και εκπλήξεις από το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και νέες γνωριμίες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι στις επαγγελματικές πρωτοβουλίες και θα έχεις απόλυτη επιτυχία! 
Επίσης, δοκίμασε σήμερα την τύχη σου στα οικονομικά, με τόλμη, αλλά χωρίς ρίσκο! 

Ταύρος♉
Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και πολύτιμων λύσεων! Επιπλέον, εντείνονται τα βαθύτερα συναισθήματα σου, το ένστικτο σου και η διαίσθηση σου. Η σημερινή ημέρα, σε βοηθά, να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και συναναστρέφεσαι! Άκου την καρδιά σου και πάρε τις σωστές αποφάσεις και λύσεις, για όλες τις διαπροσωπικές και συγγενικές σου σχέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι αναμνήσεις σου σχετικά με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος, ξυπνάνε! Προσοχή όμως! Πριν κάνεις το πρώτο βήμα, να σιγουρευτείς πως όντως τα αισθήματα είναι αμοιβαία! Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε με τον σύντροφο την μία ήρεμη ρομαντική βραδιά οι δυο σας μόνο! Κατάλληλη ημέρα για συζητήσεις με το ταίρι σου, για συγκατοίκηση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απολαμβάνεις ένα ευχάριστο επαγγελματικό περιβάλλον και πετυχαίνεις σπουδαίους επαγγελματικούς στόχους σήμερα! Οικονομικά, έρχονται κάποια μικρά έξοδα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι! 

Δίδυμοι♊
Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, ξεχωρίζεις σήμερα για τον σαφή και ευθύ τρόπος που επικοινωνείς, αλλά και για το οξυδερκές και εύστροφο μυαλό σου! Γενικά, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητα τώρα για να πραγματοποιηθούν, αφού η δράση σου, είναι εξαιρετικά γρήγορη, ευφυής και αποτελεσματική!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες και άπλετο φλερτ! Η εύνοια αυτή όμως, είναι προσωρινή, γι’αυτό εκμεταλλεύσου την σωστά, για να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται να έχεις περισσότερη υπευθυνότητα και εντιμότητα στην σχέση σου, όπως και περισσότερη τρυφερότητα προς τον σύντροφο σου, για να μην έχεις παράπονα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχεσαι πιο κοντά σε συναδέλφους και συνεργάτες σήμερα, τους ακούς προσεκτικά, σχετικά με αυτά που έχουν να πουν και βρίσκετε από κοινού λύσεις! Σε αγχώνουν κάποια μικρά έξοδα σήμερα, ωστόσο δεν είναι σοβαρά!  


Καρκίνος♋
Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα έχεις εσωτερική δύναμη, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά και ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου επαφές! Μην βιάζεσαι λοιπόν και μην πιέζεις καταστάσεις ή ανθρώπους, αλλά παρέμεινε αποφασιστικός και μετρημένος σε επαφές και επικοινωνίες! Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν, είναι δίπλα σου, ωστόσο μην ξεχνάς πως όλες οι καταστάσεις, για να φέρουν αποτέλεσμα, χρειάζονται υπομονή!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην είσαι τόσο συνεσταλμένος και ντροπαλός απ’ότι στο φλερτ και στις ερωτικές επαφές, γιατί ενδεχομένως να χάσεις σημαντικές συναισθηματικές ευκαιρίες! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια προς τον σύντροφο σου, προκειμένου να αποφύγεις κόντρες και καυγάδες! Μπορείς να εκφράσεις με πιο γλυκό τρόπο, την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πρέπει να αυξήσεις τους ρυθμούς σου, γιατί πιθανόν έχεις μείνει κάπως πίσω! 
Οικονομικά, θα έχεις επιτυχία, σε κάθε σου εγχείρημα! 
  
Λέων♌
Γενικά
Φίλε Λέοντα, η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου ζώδιο και είσαι πιο λαμπερός από ποτέ! Αν πραγματικά το θελήσεις, θα καταφέρεις να έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, σε κάθε τομέα της ζωής σου και σε ό,τι έχεις σκοπό να κάνεις! Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, σε βοηθά σε κάθε σου κίνηση και εσύ καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και τους γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και επαφές! 
Με τον τρόπο αυτό, πολλοί από τους στόχους σου εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας, με το αγαπημένο σου ταίρι! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε με τόλμη το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα το κατακτήσεις πολύ πιο εύκολα, απ’ότι συνήθως! Ξέρεις πια καλά, πως να το γοητεύσεις αυτό το άτομο και πώς να το πολιορκήσεις αποτελεσματικά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, χωρίς λόγο! 
Οικονομικά, κάνεις παρορμητικές κινήσεις, τις οποίες ενδεχομένως θα μετανιώσεις αργότερα! 

Παρθένος♍
Γενικά
Φίλε Παρθένε, ίσως σήμερα δεν έχεις διάθεση για να βρεθείς με κόσμο, να κοινωνικοποιηθείς και να μοιράσεις τις σκέψεις σου με άλλους! Αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου, αφού δεν επιθυμείς οι γύρω σου, να ξέρουν ή ακόμα και να παρεξηγήσουν τα κίνητρά σου. Έτσι επιλέγεις την σημερινή ημέρα, ως ευκαιρία για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων αλλά κυρίως, παρατήρησης και αξιολόγησης κάποιων γεγονότων, καταστάσεων, ακόμα και ανθρώπων!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα προσπάθησε να μην υποκύψεις σε κολακείες και μεγάλα λόγια! Θα πιστέψεις και πάλι στο λάθος άτομο και θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, αρκείσαι στον μόνιμο και νόμιμο έρωτα του και παρασύρεσαι σε κάτι παράλληλο και παρασκηνιακό ερωτικά! Ξανασκέψου το, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που ενδεχομένως να βλάψουν τον δεσμό σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν παραλήψεις και λάθη στην καριέρα λόγω αφηρημάδας σου! Άρχισε άμεσα να τα διορθώνεις για να μην πελαγώσεις! 
Στις οικονομικές σου υποθέσεις, βρίσκεις μία ομολογουμένως αποτελεσματική λύση! 

Ζυγός♎
Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα και ισχυρή γοητεία στον λόγο σου! Οι φίλοι σου, σε βοηθούν έμπρακτα και λεκτικά, αφού γίνονται οι σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου! Πολλά τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί μπορεί να είναι και θετικά, αλλά ενδεχομένως και αρνητικά! Οι περισσότερες από τις καταστάσεις που θα βιώσεις σήμερα, θα βελτιώσουν σταδιακά την ζωή σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς ελευθερία και ανεξαρτησία από την σχέση σου, με τον πιο λάθος τρόπο, γεγονός που θα δημιουργήσει κόντρες και εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, δεν επιτρέπεις στα συναισθήματα σου να βγουν άμεσα και φανερά στο προσκήνιο! Παρ’όλ’αυτά, κάποιο φλερτ να εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συναναστροφή και όχι με άμεση προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ορθή σου στάση απέναντι στις συναδελφικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θα σου φέρουν επαγγελματική επιτυχία! 
Οικονομικά, απέφυγε βιαστικές αποφάσεις και αυθόρμητες δράσεις και κινήσεις! 


Σκορπιός♏
Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα καταφέρνεις και κάνεις αισθητή τη παρουσία σου με κάθε τρόπο, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Ξέρεις πια τι θες και τώρα μπορείς να το καταφέρεις! Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις αλλά και στους γύρω σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και ορισμένες φορές, φαινομενικά ψυχρά και ίσως απόμακρα! Με αυτόν τον τρόπο φροντίζεις να βρίσκονται κοντά σου, μόνο αληθινοί και έντιμοι άνθρωποι!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε γκρίνια και παράλογες απαιτήσεις ή παράπονα προς τον σύντροφο, που ενδεχομένως να σου φέρουν προβλήματα και πιθανόν κόντρες μεταξύ σας! 
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ένα αξιόλογο άτομο να σου δώσει μία ευκαιρία, να προχωρήσεις σε μια σταθερή, ουσιαστική και γεμάτη σιγουριά σχέση! Πολύ πιθανόν μάλιστα, αυτό το πρόσωπο να έρθει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικοί στόχοι και φιλοδοξίες, σήμερα επιτυγχάνονται με ευκολία! Οικονομικά, σταμάτα να στηρίζεσαι πάνω σε άλλους ανθρώπους! 

Τοξότης♐
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα έχεις εντονότερα από ποτέ την ανάγκη και την διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ελευθερία, κοινωνικότητα και εξερεύνηση! Επικοινώνησε με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς, αλλά περιορίζοντας σημαντικά την τάση σου για προκλητικά ή καυστικά αστεία και κυνισμό, που ενδεχομένως μπορεί να προσβάλλει κάποιους και να παρεξηγηθούν! 
Όπως και να ‘χει, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες και τύχη!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, μπορεί να φαίνεται πως απολαμβάνει την ευδιάθετη και ανέμελη συμπεριφορά σου απέναντι του, αλλά από την άλλη η τάση σου για υπερβολική ανεξαρτησία και ελευθερία, προκαλεί εντάσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί ίσως απογοητευτείς ξαφνικά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μέσα από συναδελφικές επαφές και συνεργασίες, ένας μεγάλος στόχος πραγματοποιείται! Κάποιες οικονομικές δυσκολίες που πιθανόν να έρθουν σήμερα, οφείλονται κυρίως σε δικές σου υπερβολικές κινήσεις! 

Αιγόκερως♑
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, παίρνεις επιτέλους εσύ τον έλεγχο στα χέρια σου, σε όλες τις καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που εδώ και καιρό σε απασχολούν και ένιωθες πως είχες χάσει τον μπούσουλα! Καταφέρνεις και πετυχαίνεις εύκολα τους στόχους σου και τα σχέδια σου, αφού είσαι αποφασιστικός και εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες! Γενικά, σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις, θα καταφέρεις εσύ να κινείς τα νήματα, λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της αυξημένης διορατικότητας σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις ερωτισμό και σεξ! Οι απολαύσεις αυτές, μπορεί να στηρίζονται στο συναίσθημα ή απλά σε μία εφήμερη ιστορία, που θα σε κάνει να περάσεις όμορφα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου σήμερα και η δουλειά, οι φίλοι, οι υποχρεώσεις και οι συγγενείς, έρχονται σε δεύτερη μοίρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα βρεις πλάγιους και έμμεσους τρόπους για να σε τεστάρεις συνεργάτες και συναδέλφους, ανακαλύπτοντας πολλά που θα σε ωφελήσουν! 
Οικονομικά, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις ακόμα και για παλαιότερα προβλήματα! 

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, επιτέλους σήμερα, όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες και ωφέλιμες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι θα σταθούν δίπλα σου και θα επιδιώξουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Τέλος πια στις δύσκολες καταστάσεις! 
Οι λύσεις έρχονται πιο εύκολα τώρα, με την βοήθεια των άλλων!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία άκρως γοητευτική νέα γνωριμία, με ένα άτομο που σε πραγματικά σε κάνει να νιώθεις σιγουριά, ασφάλεια και σε ηρεμεί ουσιαστικά! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, επιδιώκει ηρεμία και ομαλή πορεία της σχέσης σας! 
Σήμερα, μπορείτε να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσετε μαζί, στους κοινούς ερωτικούς σας στόχους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σου σχέσεις, βελτιώνονται και χαρακτηρίζονται από αρμονία! Νέες συνεργασίες ευνοούνται! Οικονομικά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες σήμερα, αλλά χωρίς ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες!  

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αποφασίζεις να επιστρατεύσεις πρακτικότητα και λογική σου, ώστε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους και τους σκοπούς σου! Επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους γύρω σου, γεγονός που θα σε ωφελήσει μακροπρόθεσμα και επιπλέον οι άλλοι θα σε ευγνωμονούν με ποικίλους τρόπους, για την βοήθεια και την εξυπηρέτηση που τους προσφέρεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος πως δεν θα ξεμυαλιστείς ξανά, από τα επιφανειακά προτερήματα, μεγάλα λόγια και δήθεν τρυφερό φλερτ! Η αλλαγή αυτή στην ερωτική σου συμπεριφορά, θα σου φέρει μία ενδιαφέρουσα και αξιόλογη γνωριμία, σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα παθιασμένη και συναισθηματική, ωστόσο θα είναι σίγουρα εποικοδομητική!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η απόδοσή σου βελτιώνεται, γεγονός που αναγνωρίζεται επιτέλους και αυτό έχει το αποτέλεσμα που θες! Οικονομικά, βρίσκεις μόνιμες λύσεις, σε ορισμένα από τα προβλήματα που σε απασχολούσαν! 
oroskopos.gr
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...