#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Μπείτε σε βάρκες, περάστε τον Έβρο και ελάτε παράνομα όλοι στην Ελλάδα, θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος για το βίντεο του ΔΟΜ.

Ξενοδοχείο με πισίνα δίπλα στο απέραντο ελληνικό γαλάζιο, ατμοσφαιρική μουσική και πανοραμικές λήψεις από drone ενώ οι πρόσφυγες ένοικοι περπατούν ξέγνοιαστοι στην αμμουδιά μια ανάσα από το κύμα. 

Δεν πρόκειται για το νέο σποτ της διαφημιστικής καμπάνιας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού αλλά για... το τελευταίο σποτ του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης(ΔΟΜ), που παρουσιάζει τις συνθήκες φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα!

Πρόκειται για μία υποδειγματική προώθηση, την οποία θα ζήλευαν οι επιτελείς του υπουργείου Τουρισμού, μέσω της παρουσίασης ξενοδοχειακής μονάδας της Εύβοιας, στην οποία φιλοξενούνται "μετανάστες" και πρόσφυγες. Εκεί, όπως και σε άλλα καταλύματα της ηπειρωτικής Ελλάδας, υλοποιείται το πρόγραμμα «Φιλοξενία» του ΔΟΜ, η στέγαση δηλαδή των "μεταναστών" και προσφύγων, που μεταφέρονται από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο αποσυμφόρησης τους στην ενδοχώρα.


Στο συγκεκριμένο βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 40 δευτερολέπτων παρουσιάζονται οι ιστορίες δύο οικογενειών από τη Συρία και την Ερυθραία αντίστοιχα, οι οποίες εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τις υψηλού επιπέδου παροχές των ξενοδοχείων, που διαμένουν. «Μέσω του προγράμματος “Φιλοξενία” ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης σε προσωρινά καταλύματα σε ευάλωτα άτομα που έρχονται από τα νησιά. Εχουμε παράσχει στέγαση σε περισσότερους από 6.000 ευάλωτους μετανάστες και πρόσφυγες», αναφέρεται στο βίντεο.




Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...