1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
2 ψιλοκομμένα καρότα
1 ψιλοκομμένη πιπεριά κόκκινη
1 πατάτα (τριμμένη στον τρίφτη)
100 γρ. αρακάς
1 κουταλιά σούπας κοφτή Corn flour
νερό
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.
Στην συνέχεια βάζετε τα καρότα, την πατάτα, το corn flour και ανακατεύετε.
Βάζετε και το νεράκι ζεστό, το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνετε να βράσει για 20 λεπτά.
Προσθέτετε τον αρακά και αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά ακόμα (αν θέλει νερό παραπάνω, προσθέτετε).
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours