#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...



Από την Τρίτη το μεσημέρι παρουσιάστρια της κρατικής εκδοχής της τηλεόρασης βρίσκεται σε διαθεσιμότητα μετά τις δραματικές εξελίξεις που συνέβησαν την 21η Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους στην πιλοτή της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει η δημοσιογράφος.

Εκεί λοιπόν η σκηνοθέτις Σ.Ε. ξυλοκοπήθηκε άγρια από την παρουσιάστρια Κ.Κ. για τα μάτια του άπιστου κάμεραμαν, ο οποίος βρέθηκε στη μέση. Κατά κακή του τύχη ο κάμεραμαν ήταν εραστής της παρουσιάστριας, αλλά και σύζυγος της σκηνοθέτιδος. Ου μπλέξεις.

Το θέμα είχε συνέχεια, αφού και οι τρεις τους κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, όπου αλληλομηνύθηκαν, με αποτέλεσμα να αναλάβει πλέον η Δικαιοσύνη να ξετυλίξει το κουβάρι.


Η πορεία της παρουσιάστριας στο τηλεοπτικό τοπίο αρχίζει στις αρχές της δεκαετίας 2000-2010 κάπου στην περιοχή Ελληνορώσων. Νέο κορίτσι τότε, καταφέρνει να διασώσει την καριέρα της εμπλεκόμενη στα γρανάζια της κρατικής τηλεόρασης και των διαφόρων εκδοχών της. Τότε έρχεται εις γάμου κοινωνίαν με έναν γνωστό δημοσιογράφο του στρατιωτικού ρεπορτάζ. Η γαμήλια τελετή λαμβάνει χώρα σε κοντινό νησί του συμπλέγματος των Κυκλάδων. Φαίνεται πως ο γάμος δεν κρατάει και πολύ, διότι η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια γοητεύεται σχεδόν αμέσως από κάποιον ανώτερο αξιωματικό του ελληνικού στρατού.

Πάει δηλαδή και ο στρατιωτικός συντάκτης, ενώ σε λίγο εγκαταλείπεται και ο «στρατηγός». Τότε αρχίζει το ειδύλλιο με γνωστό δημοσιογράφο, του οποίου το όνομα παραπέμπει στην κρεαταγορά. Το αίσθημα διογκώνεται και κρατά καιρό, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ο γνωστός Υπουργός από τη δυτική Ελλάδα. Ο δημοσιογράφος δεν πτοείται. Σηκώνει το τηλέφωνο και απειλεί τον Υπουργό πως θα βγουν τα πάντα στη φόρα. Η παρουσιάστρια προφανώς και δεν κωλώνει. Αφήνει και τον δημοσιογράφο, αφού έχει παρατήσει πριν τον Υπουργό.

Τότε έρχεται η σειρά του κάμεραμαν, ο οποίος αποδεικνύεται πως είναι και η Λυδία λίθος όλης αυτής της ιστορίας. Τώρα σε καθεστώς διαθεσιμότητας η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια προβαίνει στον προσωπικό της απολογισμό. Ε, δεν είναι και για πέταμα… ο απολογισμός εννοείται.

zougla.gr
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...