#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Μας την βρήκε την λύση για την παράνομη μετανάστευση η Ντόρα βρε... 

Όχι, δεν είναι οι απελάσεις που ζητά ο λαός... Αντιθέτως, να μείνουν και να παίρνουμε και λεφτά λέει...

Να μοιράσουμε τους παράνομους μετανάστες στα χωριά της Ελλάδας, μας λέει γλυκά γλυκά η Ντόρα, για να δουλεύουν και να μην χάνουμε και τα λεφτά που δίνει Ύπατη Αρμοστεία για τα νοίκια τους... Καθρεφτάκια σε ιθαγενείς δηλαδή.

Το ότι κάναμε ολόκληρη επανάσταση να διώξουμε το ισλάμ με τις χοντράδες του, μιας και 400 χρόνια δεν μπορέσαμε να συνεννοηθούμε μαζί τους, και ότι ακόμα χοντράνθρωποι και φασιστόμουτρα παραμένουν, απ' ότι αποδεικνύεται συνεχώς, δεν της το πε κανείς προφανώς. 

Αυτά όμως δεν τα λεγαν οι της ΝΔ πριν της εκλογές, λες και ζήλεψαν τον Τσίπρα που άλλα έταξε κι άλλα έπραξε... 

Πάρτε το είδηση Έλληνες, αυτοί που κυβερνούν, έχουν αποδεχθεί την παράνομη μετανάστευση και υπακούν στους ξένους οι οποίοι θέλουν το μαγαζί, που εμείς οι αφελείς ακόμα ονομάζουμε Ελλάδα, να φέρει χέρια για να τους δουλεύουν. Το ότι σε μερικές δεκαετίες (Ίσως λέμε και πολλές) θα χάσουμε την Ελλάδα μας, όπως έχασαν οι Άγγλοι πόλεις ολόκληρες, αν συνεχιστεί αυτό και αν δεν τους απελάσουμε, να είστε σίγουροι πως δεν ενδιαφέρει ανθρώπους σαν την Ντόρα, που ενώ εδώ γίνεται της τρελής, αυτή σκέφτεται... τα λεφτά των ξένων. 



Και για να μην ξεχνιόμαστε, σας λέμε ότι έχει ξαναγίνει... 
Την Μικρά Ασία, πριν την χάσουμε από τους οθωμανούς, την είχαμε χάσει ήδη από την λαθρομετανάστευση αραβικών πληθυσμών, που και τότε την ανέχτηκαν και τους είδαν ως νέους εργάτες. Με αποτέλεσμα, οι οθωμανοί που ήταν ολιγάριθμοι, να τους κερδίσουν μιας και δεν είχαν εθνική συνείδηση οι πληθυσμοί αυτοί.
Ο Μωάμεθ ο πορθητής, όταν πολιορκούσε την Κωνσταντινούπολη, οι πασάδες που είχε, Έλληνες ήταν οι περισσότεροι... Οι πασάδες δε, που μάθαμε στην ιστορία για το 1821, επίσης Έλληνες οι περισσότεροι. Όλοι της τότε ελίτ, ή έφυγαν, ή ασπάστηκαν το ισλάμ για να μην χάσουν τα πόστα τους... Δεν το χουν σε τίποτα να το ξανακάνουν, να είστε σίγουροι... 

ΥΓ: Το "Δεν ξέραμε" δεν μετράει πια ως δικαιολογία...

MATI GR
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...