#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

 Μετά την αντίδραση της ανήλικης κοπέλας, ο 34χρονος προσπάθησε να διαφύγει αλλά ακινητοποιήθηκε από υπαλλήλους του ΟΑΣΘ και συνελήφθη από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη.

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 34χρονος υπήκοος Τουρκίας ο οποίος συνελήφθη επειδή αυvανιζόταν μπροστά σε 16χρονη που περίμενε το λεωφορείο σε στάση του ΟΑΣΘ.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για “προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας” αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης του αναβλήθηκε λόγω έλλειψης διερμηνέα.

Λεπτομέρειες για το ανάρμοστο συμβάν


Το περιστατικό πραγματοποιήθηκε στον τερματικό σταθμό του ΙΚΕΑ , στην οδό Γεωργικής Σχολής, χθες το βράδυ. Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στην ανήλικη η οποία αντέδρασε και έβαλε τις φωνές.

Ο 34χρονος προσπάθησε να διαφύγει και κατέφυγε σε παρακείμενο κτήριο όπου ακινητοποιήθηκε από υπαλλήλους του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο. Την Τετάρτη (27.11.2019) οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Ο κατηγορούμενος είναι υπήκοος Τουρκίας, κουρδικής καταγωγής και δήλωσε ότι διαμένει σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.
πηγή: grtimes.gr
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...