#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Καθημερινά φαγητά έτοιμα σε λίγα λεπτά στο πιάτο μας...

Υλικά
750-800 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, σε κύβους 3 εκ.
2 ξερά κρεμμύδια, σε φέτες
2 πιπεριές Φλωρίνης, σε λωρίδες
2 κίτρινες πιπεριές, σε λωρίδες
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
100 ml λευκό ξηρό κρασί
1 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι αγελάδος
80 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. 
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τη μουστάρδα και σοτάρουμε για άλλα 3-4

λεπτά. 
Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ. 
Προσθέτουμε 400 ml νερό, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να σωθούν τα υγρά. 
Αποσύρουμε, αφήνουμε για λίγο να κρυώσει και προσθέτουμε τον μαϊντανό και το γιαούρτι. 
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ρύζι ή κουσκούς.

Στο ποτήρι μας: Σαββατιανό, Ασύρτικο.





Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...