#
18-11-2019
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο τηλεοπτικό project υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης και του σήματος του Mega Channel από την εταιρεία Alter Ego.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές, το κανάλι αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα τον Ιανουάριο του 2020. Στο διάστημα που απομένει, πρέπει να υλοποιηθούν οι τηλεοπτικές ιδέες και να ολοκληρωθούν τα σχέδια που υπάρχουν για να μπορέσει το πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι να βγει στον «αέρα» ως «Mega».


Πάντως, πριν ακόμη ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκτήσει την ταινιοθήκη του Mega, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε δώσει τα χέρια με τον επιχειρηματία για μία αθλητική εκπομπή, σύμφωνα με το reader.gr.

Συγκεκριμένα, συμφώνησαν να αναλάβει το «Team Hellas», που θα φιλοξενεί τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Παράλληλα, ο ηθοποιός και σεναριογράφος συμφώνησε να προβληθούν δύο αγαπημένες σειρές που φέρουν την υπογραφή του.

Το δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα μεταδίδεται στις 20:00, το οποίο θα παίρνει lead in από τις «Σαββατογεννημένες» και θα δίνει τη σκυτάλη στο «Παρά Πέντε».

Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...