Για την κρέμα
700 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
1 τεμ. πορτοκάλι, το ξύσμα του
180 γρ. ζάχαρη
50 γρ. κορν φλάουρ
2 τεμ. αυγά
6 τεμ. κρόκοι αυγών
180 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη
Για το φύλλο
1/2 κιλό φύλλο κρούστας
250 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο
Για το σιρόπι
1 κιλό ζάχαρη
700 γρ. νερό
30 γρ. γλυκόζη ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ
Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Post A Comment:
0 comments so far,add yours