#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

ΥΛΙΚΑ

Για την κρέμα

700 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
1 τεμ. πορτοκάλι, το ξύσμα του
180 γρ. ζάχαρη
50 γρ. κορν φλάουρ
2 τεμ. αυγά
6 τεμ. κρόκοι αυγών
180 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη

Για το φύλλο

1/2 κιλό φύλλο κρούστας
250 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο

Για το σιρόπι

1 κιλό ζάχαρη
700 γρ. νερό
30 γρ. γλυκόζη ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...