#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Έχουν ξεσαλώσει οι πολυπολιτισμικοί...

Μας το λένε ευθέως, πως μας έχουν τελειωμένους, και είδος προς εξαφάνιση... 
Και για να συνεχίσει να δουλεύει το μαγαζί των τραπεζιτών, που εμείς τα κορόιδα το ονομάζουμε Ελλάδα, θα πρέπει να φέρουν άλλους... που τους φέρνουν ήδη (κι όποιος νομίζει ότι έρχονται μόνοι τους, κοιμάται όρθιος).



Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι η εσκεμμένη «αντικατάσταση πληθυσμού» στην Ελλάδα είναι απλώς άλλη μία θεωρία συνωμοσίας, έρχονται δυστυχώς πολύ έγκυρες φωνές για να ομολογήσουν πως όντως αυτό συμβαίνει. 

Ο ίδιος ο καθηγητής Στάθης Καλύβας που είναι μέλος της περίφημης Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση, έγραψε σε πρόσφατο άρθρο του στην «Καθημερινή»:

Μεταξύ άλλων, ο καθηγητής θίγει το θέμα της υπογεννητικότητας και μιλάει για τις δράσεις αντιμετώπισης της...



«...Τι μπορεί να γίνει; Οι περισσότερες προτάσεις αφορούν ποικίλες παρεμβάσεις που σκοπεύουν στην οικονομική υποβοήθηση νέων ζευγαριών προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά. Όμως, οι οικονομικοί πόροι παραμένουν πενιχροί και οι προοπτικές πληθυσμιακής ανάκαμψης είναι χλωμές. (Γιατί όμως είναι πενιχροί; ...Τα μισά να έδιναν στους νέους μας ως κίνητρο τεκνοποίησης, απ΄όσα λεφτά ξοδεύονται στους παράνομους μετανάστες, για μια δεκαετία, θα είχε λυθεί το πρόβλημα στο "άψε σβήσε". 30 δισ. ευρώ, μας στοίχισε η υγειονομική περίθαλψη των παράνομων αλλοδαπών, μόνο σε 4 χρόνια, όπως αποκάλυψε υπουργός... Κι αυτός τώρα, είναι καθηγητής και πληρώνεται από το Κράτος... Έλεος.)»

Και συνεχίζει, αφού δεν βλέπει κανένα "φως στο τούνελ" για το πρόβλημα της υπογεννητικότητας...

«Η Ελλάδα αποτελεί προνομιακό τόπο και στο κοντινό μέλλον θα τραβήξει ανθρώπους τόσο από πλούσιες χώρες που θα θέλουν να ζήσουν σ’ αυτή για την ποιότητα ζωής που μπορεί να προσφέρει, όσο και από φτωχές χώρες, οι οποίοι αναζητούν ασφάλεια και ελευθερία. Είναι, δηλαδή, εντελώς απίθανο η Ελλάδα να αδειάσει από ανθρώπους. Θεωρώ επομένως πως εμείς, οι σημερινοί Έλληνες, έχουμε την ιστορική αποστολή, ως ένας κρίκος σε μια μακρά ανθρώπινη αλυσίδα που έζησε (έζησε... όχι ζει. Για ξεπάστρεμα μας έχουν δηλαδή...)στον τόπο αυτόν, να μεταδώσουμε κάποιες πολύ σημαντικές αξίες μας στους ανθρώπους που θα μας διαδεχθούν (Όυπς... νάτο το ξεπάστρεμα που λέγαμε... Βρήκαν και διαδόχους μας...)στον τόπο αυτό, είτε συνδεόμαστε γονιδιακά μαζί τους είτε όχι».

Δηλαδή εν ολίγοις, αυτό που μας λέει ο καθηγητής είναι πως δεν έχει καμία σημασία ΠΟΙΟΙ θα κατοικούν στην Ελλάδα τις επόμενες δεκαετίες και αιώνες, αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι που να είναι πρόθυμοι να έρθουν και να μείνουν εδώ απ’ οπουδήποτε κι αν προέρχονται!
Και μάλιστα αυτή η αντικατάσταση πληθυσμού να συμβεί σε καιρό ειρήνης, χωρίς καμία χρήση βίας.

Αν αυτό δεν είναι ένα άκρως εφιαλτικό σενάριο για το έθνος μας, τότε δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.
Πιστεύω να κατανοείτε πως, αν δεν αντισταθούμε σθεναρά και με σοβαρότητα, σε όλους αυτούς που μας έχουν για "ξεπάστρεμα" κυριολεκτικώς, η ζωή μας, θα γίνει ένα δράμα, των παιδιών μας μια φρίκη, των εγγονών μας ακόμα πιο φρίκη, μιας και η Ελλάδα δεν θα υπάρχει ούτε κατ' όνομα...

* Με κόκκινα γράμματα οι παρεμβάσεις μας στο κείμενο του καθηγητή (λέμε τώρα)
MATI GR
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...