#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο Αυλάκι Φθιώτιδας με τους κατοίκους να βρίσκονται κυριολεκτικά στα κάγκελα μετά και την σημερινή επίσκεψη κλιμακίου στο παλιό εργοστάσιο ΒΟΜΒΥΞ για ελέγχους καταλληλότητας. Η άφιξη του κλιμακίου που αποτελούνταν από εκπροσώπους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του ΔΟΜ και της Αστυνομίας πυροδότησε το κλίμα αφού το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στο Αυλάκι μεγάλος αριθμός προσφύγων (περίπου 1500 – 2000) μοιάζει πλέον περισσότερο με δεδομένη και ειλημμένη απόφαση.

Το κλιμάκιο έφτασε, αλλά ταυτόχρονα άρχισαν να συγκεντρώνονται στην είσοδο του κλειστού εργοστασίου οι τοπικές αρχές και οι κάτοικοι της περιοχής. Μαύρος καπνός από καμένα λάστιχα και πανό με το σύνθημα «ΌΧΙ ΝΕΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ» ήταν η εικόνα που αντίκρισε το κλιμάκιο κατά την έξοδο του ενώ κλήθηκε να απαντήσει και στις ερωτήσεις των πολιτών.


“ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΓΚΙ”

«Να μεταφέρετε στην κυβέρνηση ότι δεν θα δεχτούμε 2000 πρόσφυγες δίπλα σε ένα χωριό 320 κατοίκων. Υπάρχουν καταλληλότερες λύσεις και τις έχουμε προτείνει. Ας τις δεχτούν γιατί εδώ δεν θα έρθει κανείς. Εδώ θα γίνει Κούγκι… Αυτό να μεταφέρετε στο Υπουργείο» είπε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Στυλίδας Δημήτρης Ψάρρης.
«Δεν μπορεί να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς. Δεν μας ενημερώνουν, αγνοούν τις προτάσεις μας. Για αυτό και εμείς από αύριο ξεκινάμε δυναμικές κινητοποιήσεις. Δεν δεχόμαστε πρόσφυγες εδώ. Αυτό να γίνει σαφές» είπε χαρακτηριστικά.


lamianow.gr
Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...