#

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

loading...

Πώς η Monsanto πήρε βακτήρια που επιβιώνουν σε τοξικά απόβλητα και τα έβαλε στο φαγητό μας 

O Jeffrey Smith είναι συνήγορος του καταναλωτή για θέματα που αφορούν τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και εκτελεστικός διευθυντής του Institute of Responsible Technology.
Σε αυτό το βίντεο περιγράφει πώς η Monsanto συνέλαβε την ιδέα της γενετικής τροποποίησης των τροφίμων. 
Πριν από χρόνια, όπως αναφέρει, οι επιστήμονες της Monsanto παρατήρησαν πως στα τοξικά απόβλητα του ζιζανιοκτόνου RoundUp, επιβίωνε ένας συγκεκριμένος τύπος βακτηρίου. Τότε σκέφτηκαν να βάλουν αυτά τα βακτήρια στην τροφική αλυσίδα, αφαιρώντας το γονίδιό τους...




Δείτε κι εδώ
loading...

#




Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...