#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Δαχτυλίδια κρεμμυδιού τηγανητά (Onion rings)...


Υλικά συνταγής

2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες

1 κούπα αλεύρι

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 αυγό

1 φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη

¼ φλιτζ. γάλα

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

αλάτι

πιπέρι


Διαδικασία συνταγής


Χωρίζουμε τις φέτες κρεμμυδιού σε δαχτυλίδια. Και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν, το αλάτι και το πιπέρι και τα βάζουμε σε πλατύ πιάτο. Χτυπάμε το αυγό με το γάλα. Περνάμε τα δαχτυλίδια πρώτα απο το αλεύρι έπειτα απο το αυγό και τέλος απο την φρυγανιά.

Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν τα πολλά λάδια.

Σερβίρουμε ζεστά ή σε μέτρια θερμοκρασία και συνοδεύουμε προαιρετικά με ντιπ γιαουρτιού με σκόρδο.



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Δείτε κι εδώ

loading...